Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποχώρησε η εθνική τένις γυναικών από το Ολυμπιακό χωριό!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποχώρησε η εθνική τένις γυναικών από το Ολυμπιακό χωριό!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού εξελίσσονται, όπως ακριβώς και τα... ευτράπελα των διοργανωτών ως προς τις συνθήκες διαβίωσης των αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό, αυτή τη φορά με... θύμα τις αθλήτριες της εθνικής τένις γυναικών των ΗΠΑ

Η σφοδρή κριτική προς την διοργανώτρια αρχή ήδη από την ημέρα της τελετής έναρξης φαίνεται πως αποτελεί την αρχή  των… δεινών για τη Γαλλία, η οποία φαίνεται πως εκτίθεται διεθνώς με τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στις συνθήκες διαβίωσης των αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό.

Μετά τις ενστάσεις για τα στρώματα των κρεβατιών, αίσθηση προκαλεί η πρωτοβουλία της εθνικής τένις γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών να αποχωρήσουν από τα καταλύματα τα οποία τους αναλογούν, λόγω… χώρου – τουλάχιστον σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους.

Αναλυτικότερα, η 20χρονη Κόκο Γκοφ παραδέχεται με ανάρτησή της στο Tik Tok πως οι συναθλήτριές της ήδη βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο στη γαλλική πρωτεύουσα, αφού (όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στα πλάνα του βίντεο) τους αναλογούν μόλις δύο μπάνια για 10 συνολικά αθλήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια είναι η μοναδική της αποστολής που παραμένει στο Ολυμπιακό χωριό και παραδέχθηκε πως θα δανειστεί… στρώμα από την ομάδα της ξιφασκίας για να κοιμαται τα βράδια.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0