Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Κρίμα για την εκπληκτική Γκουντούρα: Αποκλείστηκε σε ματς – θρίλερ, στα προημιτελικά της ξιφασκίας! (video)

Κρίμα για την εκπληκτική Γκουντούρα: Αποκλείστηκε σε ματς – θρίλερ, στα προημιτελικά της ξιφασκίας! (video)

Έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε η Δώρα Γκουντούρα στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της ξιφασκίας, αλλά ηττήθηκε με 15-13 από τη Γαλλία, Μανόν Απιτί-Μπρουνέ, και η πορεία της σταματά στα προημιτελικά!

Η Δώρα Γκουντούρα είχε θέσει ως στόχο ένα μετάλλιο και αυτό αποδείχθηκε από τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Απέναντι στη Γαλλίδα, Μανόν Απιτί-Μπρουνέ, ήταν και πάλι εξαιρετική, αλλά αυτήν την φορά δεν κατάφερε να κερδίσει και να συνεχίσει στα ημιτελικά της ξιφασκίας.

Αυτήν την φορά, δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει και με 7-5. Παρέμεινε ήρεμη και συγκεντρωμένη όμως, ήθελε πολύ την πρόκριση και οδηγήθηκε στο ημίχρονο, με το σκορ στο 8-7 υπέρ της. 

Βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, με 12-10, ισοφάρισε και έπειτα, το γήπεδο άρχισε να… βράζει. Τρομερή ένταση, βρέθηκε ξανά πίσω η Ελληνίδα με 14-12 και εκεί, συνέβησαν πράγματα που σαφώς τη επηρέασαν.

Μείωσε σε 14-13, δύο πόντοι δεν της δόθηκαν και τελικά, η Γαλλίδα, που είναι στο νούμερο 3 της ξιφασκίας, κατάφερε να επικρατήσει!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0