Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Η ιδανική, ελληνική πρεμιέρα: Σοβαρή και άνετη η Εθνική με τη Ρουμανία, επίδειξη δύναμης και η σκέψη στο... Μαυροβούνιο! (video)

Η ιδανική, ελληνική πρεμιέρα: Σοβαρή και άνετη η Εθνική με τη Ρουμανία, επίδειξη δύναμης και η σκέψη στο... Μαυροβούνιο! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα πόλο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Ολυμπιακό τουρνουά, καθώς επικράτησε με 14-7 της Ρουμανίας στην πρεμιέρα. Εξαιρετική εμφάνιση, μεστή εικόνα, στρέφει την προσοχή της στο ματς με το Μαυροβούνιο, στις 30 του μηνός (20:30)!

Πρεμιέρα με το... δεξί πραγματοποίησε η Εθνική ανδρών στο πόλο, επικρατώντας της Ρουμανίας με σκορ 14-7 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων για το Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.


Έχοντας ως «όπλο» τους τα εξαιρετικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (8/15), αλλά την «ατσάλινη» άμυνα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο έκαναν το πρώτο βήμα στον α' όμιλο της διοργάνωσης και στο κυνήγι μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά του θεσμού!

Πρώτος σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας ήταν ο Στέλιος Αργυρόπουλος με 4 γκολ, με τους Βλαχόπουλο και Παπαναστασίου να προσθέτουν από δύο τέρματα.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας την Τρίτη (30/7) στις 20:30 με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-5, 1-2, 1-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0