Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σύννεφα στην «Πόλη του Φωτός» με τα σενάρια εναντίον Ισραηλινών αθλητών και τουριστών – Σε επιφυλακή το Παρίσι!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σύννεφα στην «Πόλη του Φωτός» με τα σενάρια εναντίον Ισραηλινών αθλητών και τουριστών –  Σε επιφυλακή το Παρίσι!

Η εισαγγελία της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοινώνει σήμερα απειλές από το Ιράν εναντίον Ισραηλινών αθλητών και τουριστών, μέσω της δημοσιοποίησης προσωπικών τους στοιχείων στα social media.

Κλίμα διάχυτης αβεβαιότητας εξαπλώνεται στο Παρίσι. Η «Πόλη του Φωτός» σκοτεινιάζει με την διάδοση των σεναρίων συνομωσίας από το Ιράν για απειλές θανάτου Ισραηλινών πολιτών, τόσο αθλητών / αθλητριών, αλλά και τουριστών.

Αιτία η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων των πρώτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχθές Παρασκευή με την εισαγγελία να ερευνά ήδη το γεγονός και να στοχεύει στην διαγραφή τους.

Ενημέρωση είχε ήδη λάβει ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών από τον Ισραηλινό ομόλογό του από την προηγούμενη μέρα, τη στιγμή που οι Ισραηλινοί αθλητές μεταφέρονται με συνοδεία προς και από τους χώρους των αγωνισμάτων τους, έχοντας παράλληλα 24ωρη προστασία.  

Η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλειας του Ισραήλ, «Shin Bet», βοηθά στην διεξαγωγή των ερευνών.

www.bnsports.gr 

           

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0