Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Λυπούμαστε αν ο κόσμος προσβλήθηκε»: Απολογήθηκαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για το σκετς που προκάλεσε αντιδράσεις!

«Λυπούμαστε αν ο κόσμος προσβλήθηκε»: Απολογήθηκαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για το σκετς που προκάλεσε αντιδράσεις!
Να απολογηθούν έσπευσαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων σχετικά με το σκετς που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. 
 
Πολλές αντιδράσεις υπήρξαν για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και δη με ένα σκετς το οποίο παρέπεμπε στον «Μυστικό Δείπνο». 

Το εν λόγω σκετς έδειχνε ένα τραπέζι, πίσω από το οποίο πόζαραν ερμηνευτές, με παρόμοιο τρόπο όπως απεικονίζεται ο Ιησούς και οι 12 απόστολοι στον πίνακα του Ντα Βίντσι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ανάμεσα στους ανθρώπους που συμμετείχαν υπήρχαν drag queens και ένα τρανσέξουαλ μοντέλο, αλλά και ένας γυμνός τραγουδιστής που υποδυόταν τον θεό Διόνυσο
 
Αρκετός κόσμος αντέδρασε γι' αυτό το σκετς, με τους διοργανωτές να απολογούνται, ζητώντας συγγνώμη. 
 
«Σαφώς δεν υπήρξε καμία πρόθεση να δείξουμε ασέβεια απέναντι σε οποιαδήποτε θρησκευτική ομάδα. Η τελετή έναρξης επιχείρησε να γιορτάσει την ανοχή εντός της κοινότητας. Πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε αυτή η φιλοδοξία. Λυπούμαστε πολύ αν τυχόν ο κόσμος προσβλήθηκε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0