Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ασταμάτητη και… διψασμένη: Η Σάκκαρη «διέλυσε» την Κόβινιτς και πέρασε στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων! (video)

Ασταμάτητη και… διψασμένη: Η Σάκκαρη «διέλυσε» την Κόβινιτς και πέρασε στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων! (video)

Απίστευτη εμφάνιση από τη Μαρία Σάκκαρη, στον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων! Πέρασε σαν… σίφουνας από την Ντάνκα Κόβινιτς (28/07, 2-0 σετ) και με χαρακτηριστική άνεση, εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση!

Σχεδόν δεν… ίδρωσε η Μαρία Σάκκαρη, στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Η Ντάνκα Κόβινιτς αποδείχθηκε αρκετά εύκολο εμπόδιο για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρέθηκε σε εξαιρετική μέσα και «καθάρισε», μέσα σε μόλις 58 λεπτά, την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις γυναικών στο Παρίσι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, είναι πως η αθλήτρια από το Μαυροβούνιο κατάφερε να επικρατήσει σε μόλις ένα game! Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.


Ήδη από την αρχή, η Σάκκαρη φανέρωσε τις… διαθέσεις της. Ξεκίνησε πολύ δυναμικά, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της και έφτασε στο πρώτο σετ με ευκολία, επικρατώντας με 6-0 games.

Μπορεί στη συνέχεια η Κόβινιτς να έδειξε τάσεις βελτίωσης, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κοντράρει την Ελληνίδα τενίστρια. Αν και κατάφερε να κάνει ένα game δικό της, η Σάκκαρη πήρε τελικά και το δεύτερο σετ, με 6-1, για να τελειώσει οριστικά το ματς και να βρεθεί στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων!

Τα σετ: 6-0, 6-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0