Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Σημασία έχει πως επέστρεψε»: «Βαριά» ήττα για την Εθνική γυναικών στο πόλο από τις ΗΠΑ!

«Σημασία έχει πως επέστρεψε»: «Βαριά» ήττα για την Εθνική γυναικών στο πόλο από τις ΗΠΑ!

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε η Εθνική γυναικών στο πόλο απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ηττήθηκε δίκαια με 15-6 στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Αναμενόμενη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι πως τα κορίτσια είναι στο… Παρίσι!

Η πρεμιέρα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά από 16 χρόνια, δεν συνοδεύτηκε με κάτι θετικό. Βαριά ήττα από τις ΗΠΑ, με σκορ 15-6.

Οι ΗΠΑ μπήκαν καλύτερα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, την ώρα που η Ελλάδα αδυνατούσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με 3-0 υπέρ των Αμερικανίδων, οι οποίες συνέχισαν ακάθεκτα και στο δεύτερο οκτάλεπτο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 7-0.

Κάπου εκεί όμως, έλαβε χώρα το πρώτο ελληνικό γκολ στο γυναικείο πόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από 16 χρόνια. Το σημείωσε η Ελευθερία Πλευρίτου, ενώ πριν το φινάλε του δευτέρου οκταλέπτου, σημειώσαμε ένα γκολ ακόμη με την Ξενάκη.

Οι ΗΠΑ έκλεισαν την τρίτη περίοδο προηγούμενες με 12-4, έχοντας βάλει ισχυρότατες βάσεις νίκης, με το τελικό 15-6 να σηματοδοτεί μία «βαριά» ήττα για την Εθνική μας ομάδα, στη μεγάλη της επιστροφή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0