Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Χρειάζεται ριζική βελτίωση»: Καταγγελία μελών της βρετανικής αποστολής για ανεπαρκές φαγητό!

«Χρειάζεται ριζική βελτίωση»: Καταγγελία μελών της βρετανικής αποστολής για ανεπαρκές φαγητό!
Νέο περιστατικό «ανασφάλειας» και... παράπονα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατήγγειλε προβλήματα με τις μερίδες και την ποιότητα του φαγητού η βρετανική αποστολή! 
 
Με το... καλημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού υπήρξαν διάφορα περιστατικά που έδιναν την αίσθηση «ανασφάλειας», με ακόμη ένα να έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα. 
 
Μετά την καταγγελία της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής για κλοπή, τη ληστεία με θύμα τον Ζίκο και το σαμποτάζ στα τρένα υψηλής ταχύτητας, υπήρξαν έντονα παράπονα από μέλη της βρετανικής αποστολής για την κατάσταση που επικρατεί. 
 
Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί κατήγγειλαν έλλειψη τροφής, αλλά και κακή ποιότητα φαγητού στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ ανέφεραν ότι αναγκάστηκαν να φέρουν δικό τους σεφ για να καλύψουν τις ανάγκες τους. 
 
«Σε ορισμένα γεύματα δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα. Στα αυγά, στο κοτόπουλο, αλλά και σε ορισμένους υδατάνθρακες. Χρειάζεται ριζική βελτίωση. Στους αθλητές σερβίρουν ωμό κρέας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Βρετανικής Ολυμπιακής ΕπιτροπήςΆντι Άνσον

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0