Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ο θρυλικός «Ζιζού» παρέδωσε την φλόγα στον... Παριζιάνο Ραφαέλ Ναδάλ! (video)

Ο θρυλικός «Ζιζού» παρέδωσε την φλόγα στον... Παριζιάνο Ραφαέλ Ναδάλ! (video)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν στο υπέρλαμπρο Παρίσι σε μια μοναδική Τελετή Έναρξης. Τόσο οι παρελάσεις των αθλητών και αμέτρητων celebrities, αλλά όσο και η εμφάνιση της φλόγας προ λίγων λεπτών και η παράδοσή της από τον Ζιντάν στον Ναδάλ, έκλεψαν την παράσταση.

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι είναι γεγονός. Μια φαντασμαγορική τελετή, υποδέχθηκε τους αθλητές που θα δώσουν τις μάχες τους, ενώ πολλές διασημότητες έδωσαν το παρόν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα της ημέρας έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά με πρωταγωνιστές δύο κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών.

Ένας μυστήριος δρομέας έφερε την φλόγα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης, την οποία παρέλαβε ο Ζινεντίν Ζιντάν, θρύλος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Εκείνος με την σειρά του την παρέδωσε στον επί 14 φορές κάτοχο του Roland Garros, Ραφαέλ Ναδάλ, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα γεμάτα θαυμασμό προς αυτούς τους δύο «μαέστρους», καθείς στο άθλημά του.

Λίγο αργότερα, με τη συμμετοχή του γηραιότερου Ολυμπιονίκη εν ζωή, Σαρλ Κοστ, δύο σπουδαίοι Γάλλοι αθλητές, ο Τεντί Ρινέρ στο τζούντο και η Μαρί-Ζοσέ Περέκ στον στίβο, με μια κίνηση «φώτισαν» το Παρίσι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0