Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Χάος στη Γαλλία: Βανδαλισμός στον σιδηρόδρομο λίγο πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!

Χάος στη Γαλλία: Βανδαλισμός στον σιδηρόδρομο λίγο πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!
Μόλις λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ο γαλλικός σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας βανδαλίστηκε!
Δύσκολες ώρες στη Γαλλία, με τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

Λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης του σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος το βράδυ της Παρασκευής (26/07), η γαλλική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF ανέφερε ότι το δίκτυο υψηλής ταχύτητας της έχει γίνει στόχος «κακόβουλων πράξεων» που στοχεύουν στην παράλυση του συστήματος.

Συγκεκριμένα, γραμμές της στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά του Παρισιού βανδαλίστηκαν, γεγονός που προκάλεσε χάος και τεράστιες ουρές.

Ο υπουργός Μεταφορών, Πατρίς Βεργρίτε, καταδίκασε έντονα τις «εγκληματικές πράξεις», μένοντας στο ότι θα επηρεάσουν τα σχέδια των ανθρώπων για διακοπές.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση της SNCF, τα προβλήματα ίσως κρατήσουν «τουλάχιστον όλο το Σαββατοκύριακο όσο γίνονται οι επισκευές».

Σημειώνεται, πως μόνο για την τελετή έναρξης, υπολογίζεται πως 300.000 άνθρωποι θα βρεθούν στην καρδιά του Παρισιού, για να παρακολουθήσουν την τελετή, που θα λάβει χώρα στα νερά του ποταμού Σηκουάνα.

Όσον αφορά στους βανδαλισμούς, γίνεται λόγος για πυρπόληση εγκαταστάσεων και πράξεις «δολιοφθοράς».

Δεδομένα, πάντως, πρόκειται για ένα ακόμα ανησυχητικό περιστατικό, πριν ακόμα εκκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0