Κι όμως, αυτός είναι ο λόγος που πέρασαν δύο ώρες για να επιστρέψουν στο γήπεδο Αργεντινή και Μαρόκο! (video)

Κι όμως, αυτός είναι ο λόγος που πέρασαν δύο ώρες για να επιστρέψουν στο γήπεδο Αργεντινή και Μαρόκο! (video)
Τι συνέβη και χρειάστηκαν δύο ώρες, για να αποφασιστεί πως το γκολ του Μεδίνα ακυρώνεται; Ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Αγγλίας αποκαλύπτει τον λόγο!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ξεκίνησαν με το... αριστερό, αφού με το «καλημέρα», απίστευτες εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Το ματς της Αργεντινής με το Μαρόκο απέκτησε κωμικοτραγικό χαρακτήρα. Εισέβαλαν οπαδοί, πετάχτηκαν αντικείμενα, κροτίδες και σαν αποκορύφωμα μίας απίστευτης κατάστασης, ακυρώθηκε το γκολ για το 2-2, αναγκάζοντας τις δύο ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο, δύο ώρες μετά τη λήξη του ματς!

Και λέμε λήξη, διότι θεωρητικά διακόπηκε, αλλά στο επίσημο σάιτ των Ολυμπιακών Αγώνων το ματς είχε δηλωθεί ως ολοκληρωμένο, με τελικό σκορ 2-2!

Τι συνέβη, όμως, και οι διαιτητές χρειάστηκαν τόσο πολύ χρόνο;



Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η απόφαση πάρθηκε υπό τον φόβο νέας έξαρσης επεισοδίων. Οι ιθύνοντες θεώρησαν πως ο κίνδυνος να ρίξουν λάδι στη φωτιά, ακυρώνοντας το γκολ νωρίτερα, τους οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Μόλις το στάδιο εκκενώθηκε και πίστεψαν πως όλοι θα είναι ασφαλείς, προχώρησαν στην ακύρωση του γκολ και την επανέναρξη του ματς, για τα τελευταία τρία του λεπτά.

Τι κι αν είχαν περάσει, δύο ώρες!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0