Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Το «φιάσκο» του… αιώνα: Οφσάιντ το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά, το Μαρόκο κέρδισε τελικά με 2-1!

Το «φιάσκο» του… αιώνα: Οφσάιντ το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά, το Μαρόκο κέρδισε τελικά με 2-1!

Αν και όλα έδειχναν πως το ματς είχε ολοκληρωθεί, περίπου δύο ώρες μετά, το γκολ της Αργεντινής ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Μάλιστα, το παιχνίδι με το Μαρόκο, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, είχε και... συνέχεια, με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Η επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, περίπου μία ώρα μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μαρόκο, έπειτα από το 2-2 του Μεδίνα, είχε δείξει πως η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί.


Κι όμως, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο! Κι αυτό, διότι λίγο αργότερα, αποφασίστηκε να αρχίσει εκ νέου η αναμέτρηση, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά! Κεκλεισμένων των θυρών, από το σημείο όπου είχε διακοπεί!

Μάλιστα, αυτό δεν είναι καν το εντυπωσιακότερο στοιχείο, στην συγκεκριμένη κατάσταση. Το τέρμα της «Αλμπισελέστε», όπως αποδείχθηκε έπειτα από εξέταση του VAR, ήταν για ελάχιστα χιλιοστά οφσάιντ, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει ξανά 1-2, υπέρ του Μαρόκου!

Έπειτα από ζέσταμα τριών λεπτών, οι δύο ομάδες μπήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση, με το Μαρόκο να παίρνει με… επεισοδιακό τρόπο, τους τρεις βαθμούς, στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου, στην πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως όλα αυτά, που οδήγησαν στο απόλυτο «φιάσκο», μόνο ανησυχία προκαλούν, αναφορικά με την διοργάνωση στην πρωτεύουσα της Γαλλίας…

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την εξέλιξη του παιχνιδιού, πατώντας ΕΔΩ.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0