Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Ίδρωσε» αλλά... νίκησε το Ουζμπεκιστάν η Ισπανία, ξεκινώντας θετικά στο Παρίσι!

«Ίδρωσε» αλλά... νίκησε το Ουζμπεκιστάν η Ισπανία, ξεκινώντας θετικά στο Παρίσι!

Ουζμπεκιστάν και Ισπανία ήρθαν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου με τη «φούρια ρόχα» να επικρατεί 2-1, χωρίς όμως αυτή η νίκη να έρχεται ανεμπόδιστα.

Πρώτη αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Παρίσι με το Ουζμπεκιστάν και την Ισπανία να προσφέρουν ένα χορταστικό θέαμα με φάσεις, γκολ και ανατροπές.

Η ομάδα του Σάντι Ντένια ήταν αυτή που έστειλε πρώτη την μπάλα στα δίχτυα μετά από το γκολ του δεξιού μπακ της Αλμερία, Μαρκ Πούμπιλ στο 29’.

Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, στο 45’, οι Ουζμπέκοι ισοφάρισαν με όμορφο γκολ του Ελντόρ Σομουρόντοφ, ενός εκ των πολυτιμότερων παικτών της ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος, η «φούρια ρόχα» μπήκε αποφασισμένη και αφού έχασε πέναλτι στο 59’ με τον Σέρχιο Γκόμεθ να αστοχεί, ο ίδιος παίκτης «πήρε το αίμα του πίσω» μέσα σε τρία λεπτά, γράφοντας έτσι το 2-1 στο 62’

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να προχωράνε με το βλέμμα στραμμένο στη δεύτερη αγωνιστική.

Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ουζμπεκιστάν: Νεμάτοφ, Αλικούλοφ, Κουσάνοφ, Χαμράλιεφ, Γιουλντάσεφ, Μπορίγεφ (Τζιγιάνοφ 67’), Ραχμονάλιεφ, Τζαλολιντίνοφ (Κολμάτοφ 67’), Φαϊζουλάεφ, Ουρούνοφ (Νορτσάεφ 59’), Σομουρόντοφ

Ισπανία: Τένας, Πούμπιλ, Κουμπαρσί (Πατσέκο 46’), Γκαρθία, Μιράντα, Λόπεζ (Μπερνάμπε 76'), Μπάριος, Μπαένα (Τουριέντες 87'), Ορόθ (Λόπεθ 76'), Σέρχιο Γκόμεθ, Ρουίθ (Ομορόντιον 87')

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0