Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

«Επεισοδιακό» φινάλε με λύτρωση της Αργεντινής κόντρα στο Μαρόκο, αλλά και… ανησυχητική εικόνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! (video)

«Επεισοδιακό» φινάλε με λύτρωση της Αργεντινής κόντρα στο Μαρόκο, αλλά και… ανησυχητική εικόνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! (video)

Με τον Ραχίμι να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, το Μαρόκο έβαλε πολύ δύσκολα στην Αργεντινή, ωστόσο η «Αλμπισελέστε» βρήκε τη… λύση στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 2-2 (24/07)! Αμέσως μετά, το παιχνίδι διακόπηκε, λόγω εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο!

Σχετικά Άρθρα

Πρεμιέρα για το τουρνουά ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με την Αργεντινή να… λυτρώνεται στο φινάλε κόντρα στο Μαρόκο και την κατάσταση να ξεφεύγει, προκαλώντας έντονη ανησυχία για την διοργάνωση!

Αμέσως μετά το γκολ του Μεδίνα, Μαροκινοί οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας κροτίδες και αντικείμενα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και οι παίκτες να οδηγηθούν άμεσα στα αποδυτήρια!

Εν τέλει, το ματς ολοκληρώθηκε επίσημα μετά από αναμονή σχεδόν μιας ώρας, λόγω όσων συνέβησαν!


Όσον αφορά την αναμέτρηση, με τον Ραχίμι να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, πρώτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, και έπειτα στο 51’ από το σημείο του πέναλτι, οι Μαροκινοί προηγήθηκαν με 2-0, αλλά η «Αλμπισελέστε» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.


Πρώτα μείωσε στο 68’ ο Τζουλιάνο Σιμεόνε και έπειτα, οι Αργεντινοί συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας την ισοφάριση. Εν τέλει, την βρήκαν στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού έπειτα από δύο δοκάρια στην ίδια φάση, ο Μεδίνα πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2!





Η αναμέτρηση άργησε να ολοκληρωθεί για αρκετά λεπτά, λόγω της διακοπής. Μάλιστα, το γκολ χρειάστηκε και τσεκ από το VAR, που πήρε αρκετή ώρα, λόγω όσων συνέβησαν.


Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, στην εκκίνηση του 2ου ομίλου, όπου βρίσκονται επίσης το Ιράκ και η Ουκρανία.

Βασικός ξεκίνησε ο Σαντιάγο Έσε του Ολυμπιακού, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Εσέκιελ Φερνάντες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αργεντινή (Μασεράνο): Ρούλι, Γκαρσία (83’ Ετσεβερί), Ντι Τσεζάρε, Οταμέντι, Σολέρ (69’ Αμιόνε), Έσε (69’ Φερνάντες), Μεδίνα, Αλμάδα, Ζένον (54’ Σιμεόνε), Μπελτράν (69’ Γκοντού), Άλβαρες.

Μαρόκο (Σεκτιούι): Μουνίρ, Χακίμι, Μπουκαμίρ, Ταργκαλίν, Ελ Ουαχντί, Ρίτσαρντσον, Ελ Ατζουζί (81’ Νακάτς), Αχομάτς (59’ Εζαλζουλί), Σεγκίρ (81’ Κεχτά), Ελ Κανούς (90+2’ Μπουχουαρί), Ραχίμι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0