Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Εξαιρετικός Χουάντσο στην «εκατοστάρα» της Ισπανίας απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!  

Εξαιρετικός Χουάντσο στην «εκατοστάρα» της Ισπανίας απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!  

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν εξαιρετικός στη φιλική νίκη της Ισπανίας απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (23/07, 107-84). Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού σημείωσε 16 πόντους, ενώ ο συμπαίκτης του στους «πράσινους», Λορέντζο Μπράουν, αγωνίστηκε ελάχιστα και πρόλαβε να σκοράρει 2 πόντους, έχοντας και 5 ασίστ. 

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, στη φιλική «κατοστάρα» της Ισπανίας επί του Πουέρτο Ρίκο (23/07, 107-84) στο τελευταίο φιλικό της «Φούρια Ρόχα» πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» ήταν εξαιρετικός, σταματώντας στους 16 πόντους με 4/7 στα τρίποντα, τη στιγμή που μοίρασε και 4 ασίστ. Κορυφαίος στο «πάρτι» των Ισπανών ήταν ο Σάντι Αλντάμα με 20 πόντους, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν δεν αγωνίστηκε πολύ, ωστόσο έκανε αισθητή την παρουσία του στο κομμάτι της δημιουργίας (2 πόντοι, 5 ασίστ σε 13 λεπτά).

Πλέον, η Ισπανία μετρά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους θα βρει απέναντί της και την Ελλάδα, καθώς οι δύο εθνικές ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0