Μουντιάλ 2022

Κόβασιτς: «Φαβορί η Βραζιλιά αλλά θα είμαστε έτοιμοι»

Κόβασιτς: «Φαβορί η Βραζιλιά αλλά θα είμαστε έτοιμοι»
Η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ και ο Ματέο Κόβασιτς με δηλώσεις του έδωσε τον τίτλο του φοβαρί στη «σελεσάο» ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τον μεγάλο αγώνα.
Την Βραζιλία ως το μεγάλο φαβορί τόσο στην μεταξύ τους αναμέτρηση με την Κροατία, όσο και γενικά για την κατάκτηση του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχρισε με δηλώσεις του ο Ματέο Κόβασιτς. Ο έμπειρος μέσος ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η Κροατία θα είναι έτοιμη για τον μεγάλο προημιτελικό κόντρα στη «σελεσάο».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί για το Παγκόσμιο κύπελλο. Αυτό που μας νοιάζει εμάς όμως, είναι το εμείς, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιός είναι ο αντίπαλός μας. Κάνουμε καλή προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι έχουμε ταλέντο. Δείχνουμε δύναμη, ενότητα και είναι τιμή να παλεύουμε για την Κροατία. Θα είμαστε έτοιμοι.

Για να τους νικήσουμε πρέπει να επαναλάβουμε το παιχνίδι μας, να κρατήσουμε την μπάλα και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Τότε θα είμαστε επικίνδυνοι και αυτή την προσέγγιση θα έχουμε.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης