Μουντιάλ 2022

Πορτογαλία: Σκέψεις Σάντος για αφαίρεση του περιβραχιονίου από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Πορτογαλία: Σκέψεις Σάντος για αφαίρεση του περιβραχιονίου από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει άλλος το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Πορτογαλίας, κόντρα στην Ελβετία (06/12, 21:00).

Ακόμα και ο ήπιων τόνων, Φερνάντο Σάντος, φαίνεται πως έχασε την υπομονή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία (06/12, 21:00), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόνισε πως δεν του άρεσε η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δυσανασχέτησε με την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να τον βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα, ενώ σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, φέρεται να έβρισε.

Οι δύο τους έλυσαν το ζήτημα εντός των αποδυτηρίων, όπως ανέφερε ο τεχνικός των Ιβήρων, αλλά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα αφαιρέσει το περιβραχιόνιο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, άφησε «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο να τον αφήσει ακόμα και στον πάγκο!

«Είδα τις φωτογραφίες και δεν μου άρεσαν. Δεν μου άρεσαν καθόλου. Όλα έχουν τελειώσει σχετικά με το ζήτημα. Αυτά τα θέματα λύνονται κατ' ιδίαν. Λύθηκε και όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι.

Εγώ αποφασίζω ποιος θα είναι αρχηγός στο γήπεδο, αλλά ακόμα δεν ξέρω ποιοι θα ξεκινήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης