Μια Φώτο μια Ιστορία

«Μια περιοχή, ένας κόσμος, μια ομάδα, σε κάθε τμήμα»: Παράδειγμα προς μίμηση ο Πανιώνιος!

«Μια περιοχή, ένας κόσμος, μια ομάδα, σε κάθε τμήμα»: Παράδειγμα προς μίμηση ο Πανιώνιος!
Ο Πανιώνιος επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ! Ο «Ιστορικός» πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, μπροστά στον κόσμο του, με τους φιλάθλους του να αποτελούν… παράδειγμα προς μίμηση!

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Πανιώνιος επέστρεψε στη Stoiximan Basket League και μαζί με αυτόν επέστρεψε οι φίλαθλοί του!

Αξέχαστο θα μείνει το βράδυ του Σαββάτου (19/10) στους φίλους του Πανιωνίου, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα τους, με 1.500 φίλους του «Ιστορικού» να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα τους.

Ούτε ένα λεπτό δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να εμψυχώνουν του παίκτες, δίνοντας ώθηση στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Μετά το τέλος του αγώνα ο κόσμος και η ομάδα έγιναν έναν, στήνοντας ένα «πάρτι»για την πρώτη τους κοινή νίκη στην επιστροφή του «Ιστορικού» στα μεγάλα «σαλόνια».

Είτε πρόκειται για μπάσκετ, είτε για ποδόσφαιρο, ακόμα και για βόλεϊ, δεν αλλάζει κάτι για τους «Πάνθηρες»!

Μία πετυχημένη βδομάδα διάνυσε η ομάδα του Πανιωνίου, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα κι στα άλλα τμήματα του συλλόγου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε και πήρε το «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΚ Β, στην πέμπτη αγωνιστική της Super League 2. Ωστόσο, οι φίλαθλοι βρεθήκαν στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την «Ένωση», ενθαρρύνοντας τους παίκτες και το τεχνικό team και  ξεκαθαρίζοντας πως θα τους υποστηρίξουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την ελπίδα να πανηγυρίσουν την επάνοδο της ομάδας στη Super League.

Τέλος, με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στη Volley League γυναικών ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 3-0 την ΑΕΚ. Μπορεί η «κυανέρυθρη» να μην αγωνίστηκε στην έδρα της, έχοντας στο πλευρό της στον κόσμο της ,ωστόσο θυμόμαστε από την προηγούμενη σεζόν την στήριξη που έλαβε από του φιλάθλους της, γιορτάζοντας την επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία.

 Έτσι μπορούμε να πούμε πως οι φίλαθλοι του «Ιστορικού» αποτελούν παράδειγμα προς μίμησης, με τους «Πάνθηρες» να βρίσκονται πάντα στο πλάι της ομάδας τους και να δείχνουν πόσο σημαντικός είναι αυτός ο σύλλογος για το ελληνικό πρωτάθλημα, οποιουδήποτε αθλήματος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0