Μια Φώτο μια Ιστορία

Πώς από τους Καβαλίερς, ήρθε στον Κολοσσό και «έγραψε» ιστορία; Ένα σενάριο από… παραμύθι, με τίτλο «Λόντον Περάντες»!

Πώς από τους Καβαλίερς, ήρθε στον Κολοσσό και «έγραψε» ιστορία; Ένα σενάριο από… παραμύθι, με τίτλο «Λόντον Περάντες»!

Από τους Καβαλίερς στην Μπαχτσετσεχίρ και από την Χαποέλ στον Κολοσσό, «γράφοντας ιστορία» με το triple double. Λέγεται Λόντον Περάντες και τον γνωρίζουν από το ΝΒΑ μέχρι και τη Ρόδο!

Γράφει η Τζωρτζίνα Μπασλή

Λόντον Περάντες, ο Αμερικανός που από τους Καβαλίερς και το NBA, έφτασε στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στον Κολοσσό Ρόδου για να καταρρίψει τα ρεκόρ.

Ήταν 8 Αυγούστου του 2023 όταν ο Κολοσσός έκανε γνωστή την απόκτηση του Περάντες. Όλοι γνώριζαν ότι ένας παίκτης που έχει παίξει στους Καβαλίερς και στο NBA, έστω και για λίγο, θα έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Ωστόσο, ποιος ήξερε ότι αυτός ο παίκτης έρθει στη Ρόδο για να «γράψει» τη δική του ιστορία;

Ο Περάντες, ήρθε στον Κολοσσό και συμπεριλήφθηκε στα στατιστικά βιβλία της Stoiximan Basket League, καταγράφοντας το 10ο triple double figure στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος, έχοντας 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ στο παιχνίδι του Κολοσσού με το Λαύριο.

Ο Αμερικανός είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Κολοσσού που φτάνει σε αυτήν την επίδοση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό… Είναι επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση σε ασίστ (13), μετά από αυτή του Άντονι Χίκι στις 10 Απριλίου του 2019 στο παιχνίδι του Ρεθύμνου Cretan Kings με τον Κολοσσό, που έδωσε 16 ασίστ.

Ο Περάντες με τις 13 ασίστ του, σημείωσε την 42η επίδοση 13+ τελικών πασών στην ιστορία της Stoiximan Basket League.

Παράλληλα, μπήκε για δεύτερη φορά σε αυτήν τη λίστα, αφού είχε 14 ασίστ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι.

Όλα αυτά κατάφερε λοιπόν ο Λόντον Περάντες την πρώτη σεζόν που βρέθηκε στον Κολοσσό. Τι μας επιφυλάσσει, άραγε, για τη νέα σεζόν που ξεκινάει; Το «παραμύθι» συνεχίζεται και ξεκίνησε από τους… Καβαλίερς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0