Μια Φώτο μια Ιστορία

Πέρασαν 312 ημέρες στο «μεγαλείο» του Ναν, έφυγε ο πρώτος παίκτης που του έδωσε ασίστ στον Παναθηναϊκό! (video)

Πέρασαν 312 ημέρες στο «μεγαλείο» του Ναν, έφυγε ο πρώτος παίκτης που του έδωσε ασίστ στον Παναθηναϊκό! (video)

312 μέρες πέρασαν από τότε που ο Κέντρικ Νάν έκανε το ντεμπούτο του, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τη πρώτη ασίστ να δίνει ένας παίκτης που λίγοι θα το… περίμεναν!

Τρίτη 31 Οκτωβρίου, η μέρα που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν. Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά μπαμ, που πραγματοποίησαν οι «πράσινοι» τη περασμένη σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ούτε έναν χρόνο δεν έχει ολοκληρώσει ως παίκτης του «τριφυλλιού» και ήδη έχει γράψει τη δική του… ιστορία!

 Ο 29χρονος ήταν ένας από τους πιο κομβικούς παράγοντες τον Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση της EuroLeague. Επιπλέον, τη προηγούμενη περίοδο κατάφερε να κάνει ρεκόρ καριέρας σκοραρίσματος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, πετυχαίνοντας 28 πόντους στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου.

Ας γυρίσουμε τώρα 312 μέρες… πίσω

6/11/23 η μέρα που ο Κέντρικ Ναν έφτασε στην Αθήνα και έκανε το… απίστευτο!

Μέσα σε τέσσερις μέρες κατάφερε να έρθει Ελλάδα, να ενσωματωθεί στην ομάδα, να ταξιδέψει στο Βερολίνο και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου αγωνίστηκε για πρώτη φορά, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Αμερικανός γκαρντ, σκοράροντας 6 πόντους.

Την πρώτη του ασίστ την έδωσε ένας παίκτης που λίγοι θα περίμεναν.

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ήταν ο παίκτης που έδωσε την τελική πάσα στον Ναν… όσο οξύμωρο και να ακούγεται.

Ο Πολωνός σέντερ αποτελεί παρελθόν πλέον από τον πάγκο του «τριφυλλιού», όπως έγινε και επίσημα γνωστό από την ΚΑΕ, πριν μία βδομάδα. Αντιθέτως, η επέκταση συμβολαίου του Ναν ήταν κάτι το αναμενόμενο, με τον Παναθηναϊκό να ανανεώνει τον Αμερικανό, έπειτα από την ολοκλήρωση της πρόκρισης της ομάδας, στο Final Four της διοργάνωσης.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0