Μια Φώτο μια Ιστορία

«Αντρίγια, είσαι αλάνι!»: Viral ο Ζίβκοβιτς, άφησε την προθέρμανση και βοήθησε φωτορεπόρτερ με κινητικά προβλήματα! (video)

«Αντρίγια, είσαι αλάνι!»: Viral ο Ζίβκοβιτς, άφησε την προθέρμανση και βοήθησε φωτορεπόρτερ με κινητικά προβλήματα! (video)
Στη ρεβάνς Μπάνια Λούκα - ΠΑΟΚ, ο Τόμας Μουργκ έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ. Το ομορφότερο, όμως, το πέτυχε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην προθέρμανση, χωρίς να χρειαστεί να σουτάρει!
«Σε έναν κόσμο που ο καθένας σκύβει το κεφάλι και κοιτάει τη δουλειά του, να είσαι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς» αναφέρεται σε ένα από τα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια, προς τον Σέρβο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Γιατί;

Στη ρεβάνς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Μπάνια Λούκα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ζίβκοβιτς έκανε την προθέρμανσή του, όταν παρατήρησε πως ένας φωτορεπόρτερ στο γήπεδο προσπαθεί να μετακινηθεί, ενώ έχει κινητικά προβλήματα.

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, άφησε το πρόγραμμά του στη μέση, και έσπευσε να βοηθήσει. Η κίνησή του, χρειάστηκε κάποιες ώρες για να γίνει αντιληπτή. Αν και στο γήπεδο, καταχειροκροτήθηκε.

Από τη στιγμή που έγινε, όμως, έχει πάρει διαστάσεις και τα αποθεωτικά σχόλια, είναι πολλά.

Μάλιστα, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), αναφέροντας στα social media του:

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ βοήθησε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του έναν φωτορεπότερ που έχει κινητικά προβλήματα να μετακινήσει τον εξοπλισμό του.

Με μία τόσο απλή κίνηση μπορούμε να... πούμε τόσα πολλά και να στείλουμε ηχηρά "μηνύματα"».

Δείτε την υπέροχη κίνηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στο παρακάτω βίντεο:
@paokfootball More than football! #Zile #PAOK #OurWay #Respect #fyp #fy #greece #football ♬ πρωτότυπος ήχος - PAOK FC

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0