Μια Φώτο μια Ιστορία

Το… 8ο θαύμα του Πετρούνια ήρθε στο Μπακού: 22 μήνες γεμάτοι κορυφές για τον «άρχοντα των κρίκων»! (video)

Το… 8ο θαύμα του Πετρούνια ήρθε στο Μπακού: 22 μήνες γεμάτοι κορυφές για τον «άρχοντα των κρίκων»! (video)

17/03/2018: Μοναδικός, κορυφαίος, ένας αληθινός… άρχοντας των κρίκων! Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ακριβώς πριν από έξι χρόνια, κατακτούσε στο Μπακού το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, υπό τους ήχους του «Ζορμπά». Μία επιτυχία που ήρθε να προστεθεί, για να συμπληρώσει ένα τέλειο «παζλ» 22 μηνών!

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Τάσος Φαραός

Ό,τι και να πεις για τον Λευτέρη Πετρούνια, φαντάζει λίγο, μπροστά σε αυτά που έχει καταφέρει. Την 17η Μαρτίου του 2018 έπιασε ακόμα μία κορυφή, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού. Δεν ήταν όμως, απλώς ένα χρυσό μετάλλιο.

Αποτέλεσε την απόδειξη, ή εάν θέλετε την επιβεβαίωση, πως είναι ο απόλυτος «άρχοντας των κρίκων»! Μέσα σε ένα διάστημα 22 μηνών, είχε συγκεντρώσει συνολικά οκτώ χρυσά μετάλλια και μάλιστα διαδοχικά, στις ισάριθμες διοργανώσεις, όπου είχε συμμετάσχει!

Μόνο τυχαίο δεν ήταν. Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, πάτησε ξανά κορυφή, «διαλύοντας» τους αντιπάλους του. Εκτέλεσε το πρόγραμμά του υπό τους ήχους του «Ζορμπά», βελτιώνοντάς το σε σημαντικό βαθμό, σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε απόλυτα. Αφού στον προκριματικό γύρο είχε αποσπάσει 15.400 βαθμούς, πήγε στον τελικό με περίσσεια αυτοπεποίθηση, συγκέντρωσε 15.333 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Στη δεύτερη θέση τον ακολούθησε ο Ιμπραΐμ Τσολάκ, με 15.100 βαθμούς, ενώ τρίτος ήρθε ο Σινγκιού Λαν, με 14.866 βαθμούς.

Ήταν δύο χρόνια, που πολύ δύσκολα θα λησμονήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; «Πάτησε» σε κάθε διαθέσιμη κορυφή και στο Μπακού, έφτασε στο… 8ο διαδοχικό θαύμα του. Τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει, από τον Μάιο του 2016, έως και τον Μάρτιο του 2018. Κάθε διοργάνωση κρίκων, έφερε την «υπογραφή» του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0