Μια Φώτο μια Ιστορία

Εμπαπέ - Μίλαν: Ο μικρός «ροσονέρι» μεγάλωσε και τώρα δεν υπάρχει χώρος για... συναισθηματισμούς!

Εμπαπέ - Μίλαν: Ο μικρός «ροσονέρι» μεγάλωσε και τώρα δεν υπάρχει χώρος για... συναισθηματισμούς!
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι έτοιμος για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει στο Champions League τη μεγάλη του αγάπη, τη Μίλαν, για χάρη της οποίας έβριζε στα… ιταλικά και έσπαγε τα τηλεχειριστήρια, όταν ήταν μικρός.

Γράφει η Ευτυχία Οικονομίδου

Μπορεί ήδη στα 24 του χρόνια ο Κιλιάν Εμπαπέ να έχει αγωνιστεί σε 63 παιχνίδια στο Champions League, αλλά η Μίλαν δεν είναι ανάμεσα στις αντιπάλους που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει σε αυτό το διάστημα.

Το ρόδι θα… σπάσει το βράδυ της Τετάρτης (25/10, 22:00), όταν και η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί τους «ροσονέρι» στο «Παρκ Ντε Πρενς» στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Champions League.

Ο Γάλλος σταρ ήταν από μικρό παιδί μεγάλος οπαδός της Μίλαν, όπως αποκάλυψε η μητέρα του αναφέροντας ενδιαφέρουσες πτυχές από εκείνα τα χρόνια της ζωής του διεθνή επιθετικού της Παρί.

Ο Εμπαπέ συνήθιζε να περνά πολλά απογεύματα, όταν ήταν μικρός, με την Ιταλίδα babysitter, που τον πρόσεχε και την οικογένειά της, η οποία του μετέδωσε την αγάπη για τους «ροσονέρι». Περνούσε ώρες ατελείωτες μαζί τους παρακολουθώντας αγώνες της Μίλαν, οπότε το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο.

Τότε ήταν, που άρχιζε να νιώθει οπαδός της ομάδας και όχι μόνο στεναχωριόταν, αλλά και θύμωνε, αν έχανε η αγαπημένη του Μίλαν πετώντας το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση, ενώ μερικές φορές δεν δίσταζε να λέει βρισιές στα ιταλικά.

Μάλιστα, όταν ήταν 12 χρονών απέκτησε την φανέλα με το «77» του Ρομπίνιο αποδεικνύοντας την αγάπη του Γάλλου διεθνή για τον ιταλικό σύλλογο.

 «Τη φορούσε και στην προπόνηση αλλά και στο κρεβάτι», θυμάται χαρακτηριστικά η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο ίδιος σα να μην ήταν τα παραπάνω αρκετές και τρανταχτές αποδείξεις της… αδυναμίας του, είχε δηλώσει στο παρελθόν, πως δυσκολεύεται να μιλήσει με καλά λόγια για την Ίντερ, αφού υποστηρίζει το αντίπαλο δέος, τη Μίλαν.

Αυτή θα είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά που ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν σε επίσημο αγώνα και μένει να φανεί πως θα… ελέγξει την αγάπη του! Ο 24χρονος επιθετικός ακόμα και σήμερα πάντως δεν κρύβει τη λατρεία του έχοντας τονίσει, πως αν η ποδοσφαιρική του μοίρα τον έφερνε ποτέ σε ιταλικά… λημέρια, θα ήθελε να είναι μόνο για λογαριασμό των «ροσονέρι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0