Καρώ Σημαία

Grand Prix Formula 1: Πρώτος ο Χάμιλτον στη Μόντσα, 14ος ο Φερστάπεν!

Grand Prix Formula 1: Πρώτος ο Χάμιλτον στη Μόντσα, 14ος ο Φερστάπεν!

Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών για το Grand Prix της Μόντσα, ο Βρετανός Λίουις Χάμιλτον είδε πρώτος την καρό σημαία, τον ακολούθησαν οι Λάντο Νόρις και Κάρλος Σάινθ, με τον Μαξ Φερστχάπεν να τερματίζει εκτός δεκάδας.

Στο FP 2 ο Λίουις Χάμιλτον (Mercedes-AMG, 1:20,738) υπήρξε ένα μόλις δέκατο ταχύτερος από τον Κάρλος Σάινθ (Scuderia Ferrari), είδε πρώτος την καρό σημαία, ο Ισπανός τερμάτισε τρίτος, ενδιάμεσά τους ο Λάντο Νόρις (McLaren MCL38) και, κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος ελευθέρων δοκιμών στο Grand Prix της Μόντσα.  

Ακολουθούν οι Όσκαρ Πιάστρι (4ος με τη δεύτερη MCL38) και Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari (5ος).  Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ τερματίζει 7ος με τη Haas και η πρώτη δεκάδα κλείνει με τους Ντάνιελ Ρικάρντο (8ος, RB), Φερνάντο Αλόνσο (9ος) και Λανς Στρολ (10ος Ashton Martin). 



Μεγάλη έκπληξη η απόδοση της Red Bull Racing, με τον Μαξ Φερστάπεν να ολοκληρώνει 14ος την κούρσα, ύστερα από το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, λάθος στην τελευταία στροφή του γρήγορου γύρου του με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Ο Σέρχιο Πέρεζ στην απέναντι πλευρά του γκαράζ ήταν 15ος, με τον Μεξικανό να χάνει λόγω, τεχνικού προβλήματος σημαντικό κομμάτι του αγώνα. Η έξοδος του Δανού Κέβιν Μάγκνουσεν στη Λέσμο 2 της Haas ήταν ο λόγος εμφάνισης της κόκκινης σημαίας, γιατί κατέληξε στα προστατευτικά ελαστικά.

Η δράση συνεχίζεται αύριο Σάββατο (31/08, 13:30 ώρα Ελλάδος) με την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών, με τις Ακολουθούν οι κατατακτήριες δοκιμές να ακολουθούν (17:00 ώρα Ελλάδος).   



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0