Καρώ Σημαία

Χάμιλτον από τα… παλιά: Ο Βρετανός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του Σίλβερστοουν, επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή του βάθρου! (video)

Χάμιλτον από τα… παλιά: Ο Βρετανός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του Σίλβερστοουν, επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή του βάθρου! (video)

Πέρασαν περίπου 2,5 χρόνια, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε και πάλι να κάνει δική του την κορυφή του βάθρου, της Formula 1. Ο Βρετανός με μία «μαγική» εμφάνιση στο Σίλβερστοουν κατέκτησε την πρώτη θέση και άφησε πίσω του, τους Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις.

Η Mercedes δείχνει να ανακάμπτει και ο Λιούις Χάμιλτον επιστρέφει και πάλι σε μέρες δόξα.

Ο Βρετανός ήταν ο μεγάλος νικητής του Σίλβερστοουν και άφησε, τους Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις, να καταλαμβάνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντιστοίχως.

Από το 2021 και το GP της Σαουδικής Αραβίας είχε ο Βρετανός να ανέβει στην κορυφή του βάθρου και το κατάφερε στην πίστα που πλέον μετράει εννέα νίκες.

Ένας δύσκολος και ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας, με τις καιρικές συνθήκες να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς κατά τη διάρκεια ξέσπαγε συχνά πυκνά και έντονη βροχόπτωση.

Ο Χάμιλτον έδειξε τη μεγάλη κλάση του προς το φινάλε του αγώνα, όταν είχε κάνει δική του την πρώτη θέση και για τους τελευταίους 12 γύρους, πάλευε να την διατηρήσει, με τον Φερστάπεν να είναι συνεχώς σε απόσταση αναπνοής.

Ο Χάμιλτον όμως δεν «λύγισε» και πήρε μία από τις πιο σπουδαίες και μνημειώδης νίκες της καριέρας του.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0