Καρώ Σημαία

Γκραν Πρι Αυστρίας: «Έκλεψε» την πρωτιά ο Ράσελ - Aλληλοεξουδετερώθηκαν Φερστάπεν και Νόρις (video)

Γκραν Πρι Αυστρίας: «Έκλεψε» την πρωτιά ο Ράσελ - Aλληλοεξουδετερώθηκαν Φερστάπεν και Νόρις (video)

Σε ένα αρκετά επεισοδιακό Γκραν Πρι, ο Τζορτζ Ράσελ εκμεταλλεύτηκε την «κοκορομαχία» των Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις και πανηγύρισε μία σπουδαία πρωτιά. Όσκαρ Πιάστρι και Κάρλος Σάινθ συμπλήρωσαν το βάθρο!

Στο 11ο Γκραν Πρι της σεζόν που διεξήχθη στην Αυστρία, ο Τζορτζ Ράσελ πανηγύρισε μία μάλλον ανέλπιστη πρωτιά σε ένα επεισοδιακό ράλι, εκμεταλλευόμενος τη σύγκρουση και το «φιλί» που έδωσαν τα μονοθέσια των Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις. Μεγάλη ζημιά για τον Βρετανό που λίγους γύρους πριν το τέλος, εγκατέλειψε την κούρσα.

Πολύ σκληρή η μάχη μεταξύ των δύο πιλότων που άγγιξε τα όρια του επικίνδυνου για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες της πίστας. Ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί να παρέμεινε στον αγώνα, αλλά δέχτηκε ποινή δέκα δευτερολέπτων γεγονός που του κόστισε αρκετά στη βαθμολογία, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση!

Όπως και να έχει ωστόσο, το προβάδισμα για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος από τον Ολλανδό δεν αμφισβητείται έχοντας 237 βαθμούς στον πίνακα των οδηγών, έναντι 156 του Λάντο Νόρις.

Στα αξιοσημείωτα της κούρσας το γεγονός πως ο Μονεγάσκος πιλότος της Scuderia Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ «βυθίστηκε» στην 11η θέση της κατάταξης, πραγματοποιώντας ένα πολύ κακό ράλι.

Με μεγάλο και υψηλό ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του πρωταθλήματος της Formula την προσεχή εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία (7 Ιουλίου) την πατρίδα του σημερινού θριαμβευτή, Τζορτζ Ράσελ αλλά και του Λάντο Νόρις.

Ειδικά οι προσεχείς μονομαχίες μεταξύ του πρωταθλητή Φερστάπεν και του επίδοξου πρωταθλητή Νόρις αναμένονται «φωτιά».

Προς το παρόν, πάρτε μία γεύση από τον σημερινό θριαμβευτή, Τζορτζ Ράσελ!



www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0