Καρώ Σημαία

Formula 1, Ιαπωνία: Ο παλιός… πολύ καλός Φερστάπεν ξανά στην pole position!

Formula 1, Ιαπωνία: Ο παλιός… πολύ καλός Φερστάπεν ξανά στην pole position!

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες της Σουζούκα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον πολύ καλό Πιάστρι που θα ξεκινήσει δεύτερος. Εντυπωσιακές Μακλάρεν με τον Νόρις να βρίσκεται στο Ρ3 της σχάρας εκκίνησης, στον αγώνα της Κυριακής (24/9), στην πίστα του ιαπωνικού Grand Prix


Q1

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull αμέσως μετά το ξεκίνημά του κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα των χρόνων με τον Όσκαρ Πιάστρι να ακολουθεί.

Στη συνέχεια, η κόκκινη σημαία έκανε την εμφάνισή της ,όταν ο Σάρτζεντ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και βρέθηκε στις προστατευτικές μπαριέρες διαλύοντας ολοσχερώς την Williams του.

Μετά την επανέναρξη της διαδικασίας, έγινε «μάχη» μεταξύ όσων βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις με τους Μπότας, Στρολ, Χούλκενμπεργκ και Ζου να βρίσκονται εκτός Q2.

Q2

Ο Ολλανδός εξακολουθούσε να κάνει καλύτερους χρόνους αλλά οι δύο πολύ βελτιωμένες Μακλάρεν τον καταδίωκαν.

Ο Λεκλέρ προς στιγμήν βρέθηκε πρώτος με τον πιλότο της Red Bull να μην επιχειρεί να βελτιώσει καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στον τρίτο γύρο των κατατακτήριων.

Εκτός συνέχειας έμειναν οι: Λόσον, Γκασλί, Άλμπον, Οκόν και Μάγκνουσεν.


Q3

Ο Φερστάπεν «καθάρισε» την pole position του ήδη από την πρώτη του προσπάθεια στο Q3.

Ο Όσκαρ Πιάστρι ήταν η αποκάλυψη των κατατακτήριων καταφέρνοντας να πλησιάσει σε απόσταση μισού δευτερολέπτου τον οδηγό των «ταύρων» και παρά το ότι απειλήθηκε από τις Φεράρι των Σάινθ και Λεκλέρ, διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση με τον ομόσταβλό του, Νόρις, να ακολουθεί.

Η τελική κατάταξη για τον αγώνα της Κυριακής (24/9) διαμορφώθηκε ως εξής: Φερστάπεν, Πιάστρι, Νόρις, Λεκλέρ, Πέρεζ, Σάινθ, Χάμιλτον, Ράσελ, Τσουνόντα, Αλόνσο, στην αρχική δεκάδα της σχάρας εκκίνησης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0