Καρώ Σημαία

Τότο Βολφ: «Όλα τα μονοθέσια είναι σαν… Formula 2 απέναντι στη Red Bull»

Τότο Βολφ: «Όλα τα μονοθέσια είναι σαν… Formula 2 απέναντι στη Red Bull»

Μετά το νέο «περίπατο» της Red Bull και του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Ουγγαρίας, ο διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ, παραδέχτηκε ότι η RB19 κάνει τα υπόλοιπα μονοθέσια να μοιάζουν με αυτοκίνητα της Formula 2.

Παρ’ ότι ο Λιούις Χάμιλτον εκκίνησε από την pole positionMercedes γνώριζε πως θα είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό εν τέλει να κερδίζει στην πίστα της Ουγγαρίας και τη Red Bull να παίρνει την 12η συνεχόμενη νίκη της, καταρρίπτοντας το ρεκόρ στη Formula 1.

Αυτό ανάγκασε τον διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, να συγκρίνει όλα τα μονοθέσια σαν αυτοκίνητα της… Formula 2, απέναντι στην RB19.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα μπορούσαμε να λέμε μεταξύ μας ότι 'ήταν εφικτό να ήμασταν εμείς δεύτεροι. Όμως, αυτό είναι άσχετο διότι υπάρχει ένα αυτοκίνητο που ήταν 38 δευτερόλεπτα μπροστά και πιθανότατα πήγαινε σε χαλαρό ρυθμό διαρκώς -αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

Αλλά, όπως έχω πει και παλιότερα, υφίσταται η αξιοκρατία και όσο κινείσαι μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών έχεις κάνει σφαιρικά καλύτερη δουλειά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Θα κάνουμε την αντεπίθεσή μας, και θα κερδίσουμε νίκες και πρωταθλήματα, αλλά είδαμε τον ρυθμό που είχε ο Μαξ κι εκεί ακριβώς βρίσκονται. Ήταν σαν ένας σωρός από αυτοκίνητα της Formula 2 απέναντι σε μια Formula 1, έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0