Football Talk

Τι λένε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο τέλος: Γίνεται λόγος για παίκτη που πέταξε αντικείμενα στον Λουτσέσκου!

Τι λένε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο τέλος: Γίνεται λόγος για παίκτη που πέταξε αντικείμενα στον Λουτσέσκου!

«Χαμός» επικρατεί μετά το φινάλε της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena, με αμφότερες ομάδες να τοποθετούνται. «Προκλητικό» χαρακτήρισε τον Λουτσέσκου η «Ένωση», απάντησε ο «Δικέφαλος», αναφερόμενος σε παίκτη των γηπεδούχων που πετούσε αντικείμενα!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν θέση για όσα έλαβαν χώρα στην OPAP Arena, στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, αφήνοντας «αιχμές» ο ένας για τον άλλον.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δεύτερο γκολ, όμως στο 51' ο διαιτητής Ομπρένοβιτς και ο VAR αγνόησαν περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Γκαρσία. Ο Σλοβένος διαιτητής προκάλεσε στο τέλος τα έντονα παράπονα της ΑΕΚ, καθώς κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστέρηση, στα οποία μάλιστα δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Όσο για τον Λουτσέσκου αναφέρει: «Άψογη η συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά».

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση. Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο «πρόκληση» από την αρχή της ιστορίας κι όχι από το βολικό τους επεισόδιο.

Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

ΥΓ. Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου γι αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους.»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0