Football Talk

Κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο Conference League: Η Μπόρατς του «έκλεψε» βαθμό (1-1) και τώρα… Ολυμπιακός! (video)

Κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο Conference League: Η Μπόρατς του «έκλεψε» βαθμό (1-1) και τώρα… Ολυμπιακός! (video)

Πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League και η Μπόρατς Μπάνια Λούκα αποδείχθηκε… ισχυρός αντίπαλος. Με 1-1 οι «πράσινοι» φεύγουν από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και ετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής (06/10), κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα βρήκε… σκούρα ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρηση της League Phase του Conference League, με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα να «ζορίζει» το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο και να παίρνει ένα βαθμό μέσα στο γήπεδό της.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Μπόρατς να πιέζει ψηλά, δυσκολεύοντας τον Παναθηναϊκό να βγει στην επίθεση, ενώ στο 9ο λεπτό, ο Όγκριμετς βγήκε στην κόντρα και με σουτ προσπάθησε να σκοράρει. Η προσπάθειά του σταμάτησε στα σώματα των «πρασίνων».

Δύο λεπτά μετά, ο Μλαντένοβιτς έκανε μία σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μπακασέτας υποδέχθηκε την μπάλα και την έστειλε στην κάτω δεξιά γωνία για το 1-0. Λίγο αργότερα, ο Σπόραρ είχε μία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Παναθηναϊκού, βγαίνοντας τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, ο οποίος κατάφερε και απέκρουσε το σουτ του Σλοβένου, διατηρώντας το σκορ.

Σε ένα σημείο που το «τριφύλλι» είχε ρίξει τους ρυθμούς του, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με τον Ντεσπόντοβιτς να στέλνει έπειτα από φάουλ τη μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι του Ντραγκόφσκι.

Μια φάση διαρκείας προέκυψε για τον Παναθηναϊκό στο 42΄, με συνεχόμενα σουτ από τους παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο, όμως η μπάλα σταμάτησε όλες τις φορές πάνω στα σώματα. Από αυτή τη στιγμή, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον VAR για ένα χέρι του Βούκσεβιτς, για πιθανό πέναλτι, όμως η ελληνική ομάδα δε δικαιώθηκε και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Μπόρατς ισοφαρίζει σε 1-1 από στημένη φάση, με τον Ντεσπότοβιτς που πιάνει μια κεφαλιά στη σέντρα του Ερέρα. Ο τελευταίος δοκιμάζει λίγο μετά το τέρμα της ομάδας του ένα εκπληκτικό σουτ, όμως ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε, στέλνοντας σε κόρνερ.

Οι αλλαγές του Αλόνσο ανέβασαν τον ρυθμό του Παναθηναϊκού και στο 72', χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Τετέ που έστειλε μια βολίδα στο δοκάρι του Σισκόφσκι.

Το «τριφύλλι» προσπαθούμε μέχρι τη λήξη να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Μπόρατς. Από τις πιο σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν αυτή του Ιωαννίδη, έπειτα από σέντρα του Ουναχί, με τον Έλληνα επιθετικό να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει ελάχιστα άουτ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Μάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Βούκσεβιτς (Κβρούζιτς 67΄), Μέιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Σκόρουπ (Νικολόβ 67΄), Όγκρινετς, Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέτσκοβιτς ( Χρέλια 77΄), Ντεσπότοβιτς.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (Τετέ 65΄), Μακσίμοβιτς (Αράο 78΄), Πελίστρι (Ουναχί 65΄), Μπακασέτας (Μαντσίνι 78΄), Τζούριτσιτς, Σπόραρ (Ιωαννίδης 69΄).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0