Football Talk

«Ώρα για νέο ξεκίνημα, ώρα… Europa League»: Οι οκτώ αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη League Phase!

«Ώρα για νέο ξεκίνημα, ώρα… Europa League»: Οι οκτώ αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη League Phase!

Η νέα εποχή -και- του Europa League ξεκινά και το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συμμετέχουν στη League Phase της διοργάνωσης και μετά την κλήρωση της Παρασκευής (30/08) γνωρίζουν πλέον, τους οκτώ αντιπάλους τους!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «ρίχνονται» στη μάχη της League Phase του Europa League!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξασφαλισμένη τη θέση τους σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης, έπειτα από την κατάκτηση του Conference League, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά», κέρδισε το δικό του εισιτήριο αποκλείοντας στα Play Offs τη Σάμροκ Ρόβερς.

Αμφότερες, μετά από την κλήρωση της Παρασκευής (30/08), έμαθαν τους οκτώ αντιπάλους που θα συναντήσουν στον δρόμο τους.

Υπενθυμίζουμε πως κάθε σύλλογος κληρώθηκε με δύο ομάδες από κάθε ένα από τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας, εκ των οποίων θα αντιμετωπίσουν μία εντός και μία εκτός έδρας. Επομένως συνολικά, θα δώσουν οκτώ παιχνίδια. Τέσσερα στο «σπίτι» τους και ισάριθμα μακριά από αυτό.

Τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι πρωταθλητές Ελλάδας, ήταν τοποθετημένοι στο δεύτερο γκρουπ, ενώ δεν μπορούσαν να κληρωθούν μεταξύ τους.

Αναλυτικά, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

Ρέιντζερς (εντός), Πόρτο (εκτός), Μπράγκα (εντός), Λυών (εκτός), Καραμπάγκ (εντός), Μάλμε (εκτός), Τβέντε (εντός), Στεάου Βουκουρεστίου (εκτός)

Αναλυτικά, οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:

Σλάβια Πράγας (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Φερεντσβάρος (εντός), Ρεάλ Σοσιεδάδ, (εκτός)  Βικτόρια Πλζεν (εντός), Γαλατασαράι (εκτός), Στεάου (εντός), Ρίγα (εκτός)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0