Face to Face

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς στο BN Sports: «Ξέρουμε τον τρόπο να κερδίσουμε την Προ Ρέκο, το έχουμε δείξει!» (video)

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς στο BN Sports: «Ξέρουμε τον τρόπο να κερδίσουμε την Προ Ρέκο, το έχουμε δείξει!» (video)

Λίγες ώρες απομένουν από την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Προ Ρέκο (05/06, 20:00) και ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Ντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε στο BN Sports για τον επικείμενο αγώνα και το πώς θα τον προσεγγίσει η ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αποστολή στη Μάλτα: Σουζάννα Μποντίνη

Ο χρόνος τελειώνει και τα περιθώρια... στενεύουν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται δύο βήματα πριν την κατάκτηση του «ονείρου» και θέλει να τα μειώσει σε... ένα με μια νίκη επί της Προ Ρέκο (05/06, 20:00) και την πρόκριση στον τελικό του LEN Champions League.

Οι δύο ομάδες προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (04/06) στο «National Pool Complex», όπου θα διεξαχθεί το Final 4 και ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε στο BN Sports για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς, με τους «ερυθρόλευκους» να νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ.

«Για να φτάσεις σε αυτόν τον τελικό θα πρέπει να περάσεις από την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στο Champions League, την Προ Ρέκο, τρεις φορές συνεχόμενες πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Πράγματι, η ιταλική ομάδα έχει καταφέρει να κάνει το τουρνουά... μονοπώλιο. Το ρόστερ της ασύλληπτα καλό και οι επιδόσεις των παικτών μιλούν από μόνες τους. Ήρθε η ώρα όμως, αυτό να αλλάξει και ο Ντίνος Γεννηδουνιάς το πιστεύει περισσότερο από τον καθένα.

«Όπως έχω πει στο παρελθόν, αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει την Προ Ρέκο είμαστε εμείς. Ξέρουμε τον τρόπο, αρκεί να το δείξουμε μέσα στο νερό».

Δεν είναι ακοτόρθωτο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος άλλωστε, πίστη και συγκέντρωση είναι όλα όσα χρειάζονται για να επιτευχθεί ο στόχος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0