Face to Face

Ο Μπερνάρ στο BN Sports: «Η μεταγραφή στη Βραζιλία δεν με απελευθέρωσε, απλώς ήρθαν οι κατάλληλες ευκαιρίες» (video)

Ο Μπερνάρ στο BN Sports: «Η μεταγραφή στη Βραζιλία δεν με απελευθέρωσε, απλώς ήρθαν οι κατάλληλες ευκαιρίες» (video)

Το ντέρμπι «αιωνίων» βάφτηκε στα πράσινα, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει τα… δόντια του, αλλά και την δίψα που έχει για το φετινό πρωτάθλημα. Για άλλη μία φορά, ένας εκ των κορυφαίων ήταν ο Μπερνάρ, που έκανε τα πάντα, από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο BN Sports για την σπουδαία επικράτηση του «τριφυλλιού» και για τις επιδόσεις του που έχουν χτυπήσει… κόκκινο!

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Η πρεμιέρα των Play Offs της Stoiximan Super League, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, όμως ένα παιχνίδι ήταν αυτό που ξεχώρισε από τα υπόλοιπα.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε ως θριαμβευτής από τον Πειραιά, με ένα εντυπωσιακό «διπλό» επί του Ολυμπιακού, το οποίο έβαλε φωτιά στον ήδη… φλεγόμενο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος (10/03, 1-3).

Ο Μπερνάρ μπορεί να διανύει τους τελευταίους του μήνες με την πράσινη φανέλα, δείχνει όμως πιο έτοιμος από ποτέ, για να διεκδικήσει κάθε διαθέσιμο τίτλο. Άλλωστε, έδωσε και μία υπόσχεση στον Τερίμ και είναι αποφασισμένος να την… τηρήσει.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο BN Sports για την προετοιμασία που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός, για αυτό το παιχνίδι, για την ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, αλλά και για τις επιδόσεις του, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

6146461_1.jpg

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στα… σχοινιά πριν την σέντρα του «αιώνιου» ντέρμπι. Η νίκη ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που ήθελαν οι «πράσινοι» και με τον Μπερνάρ να πραγματοποιεί άλλη μία τρομερή εμφάνιση, τα κατάφεραν.

«Είχαμε πει από πριν μεταξύ μας οι παίκτες, πως πρέπει να πάρουμε τη νίκη, ακόμη και η ισοπαλία δεν μας βοήθαγε πάρα πολύ. Ξέραμε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ξεκινήσαμε άσχημα, μείναμε πίσω στο σκορ και ψάχναμε τρόπο για να βρούμε ένα γρήγορο γκολ. Το καταφέραμε και το γυρίσαμε. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κράτησε αρκετά την μπάλα, εμείς όμως αμυνθήκαμε σωστά και βρήκαμε τον τρόπο για να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας ευκαιρίες».

Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς για τον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό έχασε τον τερματοφύλακα του, Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, με θλάση. Ενώ στο 24ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, από τον «κεραυνό» του Ποντένσε. Όπως είπε και ο Μπερνάρ όμως, «Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς». Έτσι και έγινε, οι «πράσινοι» έφεραν τα… πάνω κάτω πριν τη λήξη του ημιχρόνου και έφτασαν σε ένα σπουδαίο «διπλό».

«Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Πάντα μία απλή κίνηση μπορεί να αλλάξει ένα ολόκληρο παιχνίδι. Όταν ισοφαρίσαμε ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα ψάξει και άλλο γκολ, αλλά θα άφηνε κενά στην άμυνα και το εκμεταλλευτήκαμε τέλεια. Πρέπει να διαβάζεις το παιχνίδι. Άλλες φορές να παίζεις με μακρινές μπαλιές και άλλες με κοντινές πάσες. Παίξαμε καλά και αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα». 

6146772.jpg

Στην Ατλέτικο Μινέιρο θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι ο Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος όμως, υποσχέθηκε στον Φατίχ Τερίμ πως θα φύγει από την Ελλάδα ως πρωταθλητής και έχει βαλθεί να τα καταφέρει.

«Τα παιδιά στα αποδυτήρια με κοροϊδεύουν συνέχεια, καθώς αφού υπέγραψα στην καινούργια μου ομάδα, ξεκίνησα να μοιράζω ασίστ και να βάζω γκολ. Δεν είναι επειδή νιώθω πιο απελευθερωμένος, είναι επειδή μου δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω τώρα και ξέρω ότι μπορώ να τα πάω και πολύ καλύτερα. Δεν υπάρχει χρόνος για λάθη, δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες μου και για τον Παναθηναϊκό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0