Football Talk

«Μία, δύο, τρεις, αν είσαι ΑΕΚ, ξέρεις!»: Στις μεταγραφές ποτέ για ύπνο, πριν τα μεσάνυχτα! (video)

«Μία, δύο, τρεις, αν είσαι ΑΕΚ, ξέρεις!»: Στις μεταγραφές ποτέ για ύπνο, πριν τα μεσάνυχτα! (video)

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, η τρίτη μεταμεσονύκτια «βόμβα» της ΑΕΚ φέτος! Και μαζί με τις άλλες δύο, της κόστισαν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ!

Λίγα λεπτά μετά τις 12, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (31/01) και «σκάει» η είδηση για την προφορική συμφωνία μεταξύ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ, για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς!

Ο 24χρονος Κροάτης, που αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» είδαν την ομάδα τους να ενισχύεται, μερικές στιγμές έπειτα από την αλλαγή της ημέρες.

Πιθανότατα όμως, να έχουν συνηθίσει πια σε αυτές τις κινήσεις. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει! Μάλιστα, υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, από το φετινό ρόστερ του Ματίας Αλμέιδα, όπου έγινε γνωστό πως ενισχύσουν την ΑΕΚ, σε παρόμοια ώρα!

Συνήθεια... ακριβή, αφού αυτές οι τρεις μαζί, κόστισαν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, βάζοντας μόνο τα ποσά που δόθηκαν στους συλλόγους τους, για να δώσουν το «πράσινο φως»!

Γυρνώντας πίσω στο καλοκαίρι, πρώτα θα εντοπίσουμε τον Ορμπελίν Πινέδα! Τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου του 2023, βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας η συμφωνία για τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας από Θέλτα, όπως είχατε διαβάσει στο BN Sports. Μία κίνηση που κόστισε 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Περίπου έναν μήνα αργότερα, ήρθε και η δεύτερη… έκπληξη, αυτή τη φορά από την Αργεντινή! Ο λόγος για τον Εσέκιελ Πόνσε, που πλέον, βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση, από τη στιγμή που επέστρεψε στην ΑΕΚ. Με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μεταδίδει τη συγκεκριμένη είδηση, στην… αγαπημένη ώρα των «κιτρινόμαυρων» για μεταγραφές! 

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Αργεντίνο επιθετικό!

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έρχεται, με κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, να προστεθεί στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνοντας πως στη μεταγραφική περίοδο, αν είσαι ΑΕΚ, καλύτερα κάνε λίγο υπομονή και μείνε ξύπνιος! Ποτέ δεν ξέρεις.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0