Basket Talk

Ρεάλ– Παρτιζάν 87-89: Ο Κέβιν Πάντερ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ τη Μαδρίτη!

Ρεάλ– Παρτιζάν 87-89: Ο Κέβιν Πάντερ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ τη Μαδρίτη!

Απίστευτο φινάλε στη Μαδρίτη, με την Παρτιζάν να κάνει το break και το 1-0, χάρις την απίθανη τρίποντη… βόμβα του Κέβιν Πάντερ, 0’4’’ πριν το φινάλε!

Σχετικά Άρθρα

Συγκλονιστικό ματς έγινε στη Μαδρίτη, με την Παρτιζάν να αποδρά από την έδρα της Ρεάλ, με τον Κέβιν Πάντερ να κάνει… παπάδες με αποκορύφωμα το συγκλονιστικό τρίποντο που έδωσε τη νίκη στους Σέρβους, 0.4’’ πριν τη λήξη του αγώνα!

Το ματς

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και όλα κρίθηκαν στο τέλος, με τον άλλοτε παίκτη του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να πετυχαίνει ένα… μυθικό buzzer beater!

Συγκλονιστική ματσάρα στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να παίρνει το πάνω χέρι προς το τέλος του ματς και την Παρτιζάν να το ανακτά, μόλις 2:15 πριν το φινάλε. Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά ζευγάρια των φετινών playoffs της EuroLeague.

Ούτως ή άλλως, το φινάλε προβλεπόταν συγκλονιστικό και όλα ξεκίνησαν με τον Αβράμοβιτς που έδωσε… ανάσα στην Παρτιζάν, 3:38 πριν το φινάλε, με τρίποντο που έστειλε τη διαφορά στο καλάθι και που ολοκλήρωσε το 5-0 σερί των φιλοξενούμενων.

Ο Κέβιν Πάντερ, 2:15 πριν τη λήξη να βάζει σε θέση οδηγού την Παρτιζάν, με τρίποντο και φάουλ! Η Ρεάλ απάντησε, όμως ο Έξουμ πέτυχε και αυτός καλάθι και φάουλ και προσπέρασε ξανά (82-84).

Η «Βασίλισσα» ήταν ακόμα… ζωντανή και προσπέρασε ξανά, πηγαίνοντας στο +1 (87-86) χάρις το καλάθι και φάουλ του Γκάμπριελ Ντεκ, 21 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.



O Πάντερ πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση και έβαλε ένα ΑΠΙΘΑΝΟ τρίποντο, 0'4'' πριν τη λήξη, ξεραίνοντας τη Μαδρίτη και κάνοντας το break και το 1-0 για την ομάδα του.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0