Face to Face

Ο Χάνο Μότολα στο BN Sports: «Τιμή μου που υπήρξα ένα πολύ μικρό κομμάτι της ιστορίας του Άρη»

Ο Χάνο Μότολα στο BN Sports: «Τιμή μου που υπήρξα ένα πολύ μικρό κομμάτι της ιστορίας του Άρη»

Ο άλλοτε παίκτης του Άρη και νυν προπονητής της U18 της φινλανδικής Ελσίνκι, Χάνο Μότολα, μίλησε στο BN Sports, με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας του στο ANGT της Euroleague που διεξάγεται στην Πάτρα.  

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Ένα παλιός γνώριμος των ελληνικών παρκέ ο Χάνο Μότολα βρίσκεται στην Πάτρα στο πλαίσιο του Adidas Next Generation Tournament της Euroleague, λόγω της ιδιότητάς του ως προπονητής της U18 της Ελσίνκι.

«Πρόκειται για ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου, με μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Στέλα Ατζούρα, δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την ενέργειά τους. Πρέπει να μάθουμε όμως από τα λάθη μας, να πάμε να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες μας. Λόγω του κορωνοϊού δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν Eurobasket ή σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε», είπε σε πρώτη φάση.

Όταν μάλιστα τον ενημερώσαμε ότι χθες (25/03) ο Άρης, η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2007-08, συμπλήρωσε 108 χρόνια ζωής, ο 45χρονος Φινλανδός τεχνικός κατενθουσιάστηκε και είπε: «Ω, δεν το ήξερα αυτό. Χρόνια πολλά Άρη. Πραγματικά υπέροχη ομάδα. Τιμή μου που υπήρξα ένα πολύ μικρό κομμάτι της ιστορίας του Άρη. Πέρασα φανταστικά στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι ήταν καταπληκτικοί. Έχω γενικά πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή, γιατί ήταν η τελευταία σεζόν που έπαιξα σε επαγγελματικό επίπεδο στην καριέρα μου, οπότε τα θυμάμαι όλα πολύ έντονα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0