Football Talk

Ασύλληπτο γκολ από τον Αραούχο και πανηγυρισμός, μεγαλείο ψυχής!

Ασύλληπτο γκολ από τον Αραούχο και πανηγυρισμός, μεγαλείο ψυχής!
Εκτός από ένα υπέροχο γκολ, ο Σέρχιο Αραούχο προχώρησε και σε έναν υπέροχο πανηγυρισμό, σχηματίζοντας το γράμμα «Α», εις μνήμην του δολοφονημένου οπαδού του Άρη! 
Το υπέροχο γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 85', μπορεί να μην στάθηκε ικανό να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ΑΕΚ και να αποτρέψει την ήττα με 2-1 (02/02) από τον Άρη, ωστόσο έδωσε την αφορμή για έναν πανηγυρισμό που απέδειξε το μεγαλείο ψυχής του επιθετικού της «Ένωσης». 

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά το ασύλληπτο γκολ με «ψαλιδάκι», ο 30χρονος φορ της ΑΕΚ σχημάτισε με τα δάκτυλά του το γράμμα «Α», εις μνήμην του δολοφονηθέντος φίλου του Άρη, Άλκη, και εν συνεχεία, έκανε τη χειρονομία της προσευχής.

Κάπως έτσι, παρά την ένταση της στιγμής και τη σημασία του γκολ, είχε το καθαρό μυαλό ώστε να χαρίσει εκτός από μία μαγική ποδοσφαιρική στιγμή, μία κίνηση που αποδεικνύει μεγαλείο ψυχής. Μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, έκανε και μία σχετική δημοσίευση στα social media που διατηρεί, αναφέροντας: «Αναπαύσου εν ειρήνη Άλκη. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά σου».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0