Τένις

ATP Cup: Νίκη για Περβολαράκη και προβάδισμα για την Ελλάδα

ATP Cup: Νίκη για Περβολαράκη και προβάδισμα για την Ελλάδα

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αλεξάντερ Μετρεβέλι, πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0 σετ και πανηγύρισε την πρώτη του επιτυχία στο ATP Cup.

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αλεξάντερ Μετρεβέλι ο Μιχάλης Περβολαράκης, επικρατώντας του Γεωργιανού 2-0 σετ (6-3, 6-2). Με τον τρόπο αυτό το Νο 399 του κόσμου σημείωσε την πρώτη νίκη της Ελλάδας στα μονά ου ATP Cup, όπως και την πρώτη του προσωπική επιτυχία στον θεσμό.

Σε γενικές γραμμές ο Περβολαράκης δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλό του, ο οποίος δεν κατάφερε να φτάσει ούτε σε ένα break-point, με τον Έλληνα τενίστα να κάνει το 1-0 για την Ελλάδα την 3η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου. 

Στο πρώτο σετ ο 25χρονος πήρε πολύ γρήγορα προβάδισμα με 4-2, με hold έφτασε στο 5-2 και στη συνέχεια το κατέκτησε με 6-3. Έπειτα στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του στο σερβίς, με αποτέλεσμα η νίκη να του δίνεται απλόχερα!

Ακολουθεί η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με την Ελλάδα να απέχει μια ανάσα από την 1η νίκη της στο φετινό ATP Cup. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0