Football Talk

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πλάνο για τον Σεμέδο

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πλάνο για τον Σεμέδο
Ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στον Ρέντη κάνοντας ατομικές προπονήσεις με στόχο να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες, ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο (06/11) στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού σε μια προσπάθεια να κάνει για ακόμα μια φορά επανεκκίνηση στην καριέρα του μετά από όλα όσα έχουν συμβεί. 

Είναι μόλις 27 ετών, αλλά η ζωή του θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Είναι γνωστά όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, όπως και οι «δαίμονες» που αντιμετωπίζει κάθε φορά που η καριέρα του δεν πηγαίνει όπως την υπολόγιζε. Πριν ξεκινήσουν οι περιπέτειες στην Ισπανία ήταν οι τραυματισμοί που του «χάλασαν» το μυαλό. Στην Ελλάδα αναγεννήθηκε, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό πολύ υψηλού επιπέδου, όμως όλα άλλαξαν όταν κατάλαβε πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για την τελική φάση του Euro 2020. Η κακή εξωγηπεδική ζωή έφερε κακές εμφανίσεις στο γήπεδο και η υπομονή εξαντλήθηκε μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, τον Αύγουστο, όταν και ο Ολυμπιακός τον έθεσε εκτός ομάδας. Ακολουθήσε μια καταγγελία για βιασμό και η σύμφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος.

Από τότε μέχρι και τώρα ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε ατομικές προπονήσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Πορτογαλία με τον προσωπικό του γυμναστή και εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε στον Ρέντη. Ο 27χρονος στόπερ θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή για να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να καλύψει το χαμένο έδαφος με στόχο να αγωνιστεί με την ομάδα αρχές Δεκέμβρη.

Το πλάνο του Ολυμπιακού είναι ο Σεμέδο να παίξει κάποια παιχνίδια  μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και στη συνέχεια να πουληθεί. Εξάλλου, τόσο η Πόρτο όσο και η Μπενφίκα δεν έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται. Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει την έκπληξη, ειδικά με το δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αρκετές… απώλειες το προσεχές διάστημα λόγω του Κόπα Άφρικα. Απώλειες που αφορούν και το κέντρο της άμυνας, καθώς θεωρείται σίγουρο πως ο Σισέ θα κληθεί στην Σενεγάλη, ενώ ενδεχομένως  να πάει στο Καμερούν και ο Μπα αν προκύψει κάποιος τραυματισμός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0