Football Talk

Επική ανατροπή της Μίλαν απέναντι στην Βερόνα με 3-2 και... κορυφή - έφτασαν κοντά στο πρώτο διπλό της ιστορίας τους στο Σαν Σίρο οι φιλοξενούμενοι! (video)

Επική ανατροπή της Μίλαν απέναντι στην Βερόνα με 3-2 και... κορυφή - έφτασαν κοντά στο πρώτο διπλό της ιστορίας τους στο Σαν Σίρο οι φιλοξενούμενοι! (video)

Ένα εντυπωσιακό ματς διεξήχθη στο Μιλάνο και το Σαν Σίρο για την 8η αγωνιστική της Serie A ανάμεσα στη Μίλαν και την Ελλάς Βερόνα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά να καταλήγουν να ηττώνται από τους «ροσονέρι» με 3-2, δεχόμενοι δύο γκολ από το 76ο μέχρι το 78ο λεπτό! Ανέβηκε στην κορυφή η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, συνεχίζει χωρίς νίκη σε ολόκληρη την ιστορία της, στην έδρα των γηπεδούχων, η Ελλάς Βερόνα!

Την πιο ηχηρή απάντηση στους επικριτές της φρόντισε να δώσει η Μίλαν, μετά την επική ανατροπή που πραγματοποίησε απέναντι στην Βερόνα, παρά το 2-0 των φιλοξενούμενων μέχρι και την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού!

Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν από την εξαιρετική εικόνα των φιλοξενούμενων και από την πιθανότητα του πρώτου «διπλού» στο Σαν Σίρο σε ολόκληρη την ιστορία τους, και με πρωταγωνιστή τον Ζιρού, εκμεταλλεύτηκαν τα ανασταλτικά λάθη της αντιπάλου τους!

Πιο αναλυτικά, το σκορ άνοιξε η Ελλάς Βερόνα του Ιγκόρ Τούντορ στο 7ο λεπτό με τον Καπράρι, ενώ στο 24ο λεπτό βρήκαν και δεύτερο γκολ, από το σημείο του πέναλτι, με τον Μπαράκ να το μετουσιώνει σε γκολ!


Το λάθος του Ρομανιόλι έδειχνε να κοστίζει, και η Ελλάς Βερόνα έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σημείο να έχει προβάδισμα δύο γκολ στο Σαν Σίρο. Όπως και πέρυσι όμως (2-2 τελικό σκορ), έτσι και τώρα, η αμυντική της λειτουργία αποδείχθηκε ανεπαρκής.

Αρχικά, ο Ολιβιέ Ζιρού μείωσε στο 59ο λεπτό, στο τρίτο του φετινό γκολ σε τέσσερα ματς, ενώ 17 λεπτά μετά ο Κεσί ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, εν αντιθέσει με την αναμέτρηση της Μίλαν απέναντι στην Λάτσιο, πριν από τρεις εβδομάδες.


Το 2-2 ήταν γεγονός, και το Σαν Σίρο άρχιζε να παίζει τον ρόλο του. Το ένα λάθος έδερνε το άλλο, και το αυτογκόλ του Γκίντερ 120 δευτερόλεπτα αργότερα, ήρθε να «υπογράψει» μία σημαντική ανατροπή!


Στα εναπομείναντα 15 λεπτά, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς πέρασε στο γήπεδο, και έχασε μάλιστα σημαντική ευκαιρία για το 4-2 στο 85ο λεπτό. Το 3-2 υπέρ των «ροσονέρι» διατηρήθηκε, με τη Μίλαν να ανεβαίνει στην κορυφή, προσπερνώντας με ματς περισσότερο τη Νάπολι για έναν βαθμό, την ώρα που η Βερόνα παρέμεινε χαμηλά (13η θέση), αλλά κυρίως δεν μπόρεσε ούτε στην 30η της απόπειρα να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της αντιπάλου της!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0