eSports & Games

Πώς ο Ρόδρι «έγραψε» ιστορία στο FIFA; Ο πρώτος… αργός που όλοι θα θέλετε στο «Ultimate team»! (pic)

Πώς ο Ρόδρι «έγραψε» ιστορία στο FIFA; Ο πρώτος… αργός που όλοι θα θέλετε στο «Ultimate team»! (pic)

Απίστευτος Ρόδρι, αναμένεται να κάνει… άπαντες να «παρακαλούν» για την κάρτα του στο FIFA, στο «Ultimate Team»!

Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο ο Ρόδρι. Άπαντες παραδεχόμαστε πόσο επιδραστικός είναι στη Μάντσεστερ Σίτι. Πόσο σημαντικός είναι για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα ταίριαζε ιδανικά σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, ανεξαρτήτως χώρας ή προπονητή.

Και όλα αυτά, συνδυαστικά και με τους τίτλους που κατέκτησε πέρυσι, φαίνεται πως έγιναν ιδιαίτερα αντιληπτά και στους ανθρώπους που συνέθεσαν το EA Sports 2025. Το FIFA δηλαδή, για να μην μπερδεύεστε.

Για ποιον λόγο το λέμε αυτό; Διότι ο Ρόδρι στο παιχνίδι έχει αυξήσει τον μέσο όρο του από το 89 στο 91 και είναι ένας εκ των κορυφαίων. Και όχι αυτό μόνο. Το σημαντικότερο όλων είναι πως ουδείς έχει μεγαλύτερο rating από τον Ρόδρι! Μόνο… ίδιο έχουν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Κίλιαν Εμπαπέ και η σταρ της Μπαρτσελόνα, Αιτάνα Μπονμάτι.

Συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεστε, ο Ρόδρι είναι ανώτερος, κατά μέσο όρο, των Ντε Μπρόινε, Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Χάρι Κέιν, Μοχάμεντ Σαλάχ. Και φυσικά των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Image: <a href=X/@Deji_mide" />

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0