eSports & Games

«Ο Πιρόλα έχει σωματικά προσόντα, που φοβίζουν κάθε αντίπαλο»: Το Football Manager μας προϊδεάζει για τον νέο ηγέτη της άμυνας του Ολυμπιακού!

«Ο Πιρόλα έχει σωματικά προσόντα, που φοβίζουν κάθε αντίπαλο»: Το Football Manager μας προϊδεάζει για τον νέο ηγέτη της άμυνας του Ολυμπιακού!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία «ανάσα» από τη μεταγραφή του Λορέντσο Πιρόλα. Ο Ιταλός αμυντικός θα έρθει στους «ερυθρόλευκους», με στόχο να «κλείσει» το κενό που άφησε η επιστροφή του Κάρμο στην Πόρτο. Για ακόμη μία φορά, ένας παίκτης που έρχεται στην Ελλάδα θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Football Manager, ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα!

H απόφαση του Κάρμο να παραμείνει στην Πόρτο ανάγκασε τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά, για μεταγραφή αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» φαίνεται πως βρήκαν τον αντικαταστάτη του Ανγκολέζου στο πρόσωπο του Λορέντσο Πιρόλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Μπρέιθγουεϊτ, σειρά θα πάρει αυτή του Ιταλού αμυντικού, με τους Πειραιώτες να χρειάζεται να δαπανήσουν 3 εκατ. ευρώ στην Σαλερνιτάνα.

ΠΙΡΟΛΑ.jpg

Σίγουρα, όλοι έχουμε μία πρώτη εικόνα για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, αφού αγωνίζεται στην Serie A από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο, για να γίνουμε ακόμα πιο σοφοί σε ό,τι αφορά τα ατομικά του χαρακτηριστικά, θα συμβουλευτούμε το Football Manager. Άλλωστε, ελάχιστες είναι οι φορές που μας έχει απογοητεύσει το δημοφιλές παιχνίδι!

Σε μία πρώτη «ανάγνωση» στην καρτέλα του Πιρόλα στο FM24, θα παρατηρήσουμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με τρομερά φυσικά και σωματικά προσόντα!

Στην εν λόγω κατηγορία ο Ιταλός έχει τα επτά από οκτώ επιμέρους στατιστικά μεγαλύτερα ή ίσα του «13»! Μοναδικό ψεγάδι που μπορούμε να βρούμε είναι η ευκινησία, μιας και μιλάμε για έναν αρκετά ψηλό ποδοσφαιριστή.

ΠΙΡΟΛΑ_1.jpg

Φυσικά, το δυνατό του χαρακτηριστικό σύμφωνα με το FM24 είναι η φυσική αντοχή που δεσπόζει στην πρώτη θέση με βαθμολογία στο «16», ενώ ακολουθούν με «15» η δύναμη, η αντοχή, η επιθετικότητα, η αποφασιστικότητα και τα τάκλιν.

Μάλιστα, στην τελευταία του ικανότητα κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι λιγότερο, μιας και βρίσκεται στην 10η θέση με τα περισσότερα τάκλιν ανά παιχνίδι, ως ποδοσφαιριστής κάτω των 22 ετών στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα! 

Απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν όσα κάνει στις εναέριες μονομαχίες, ένα κομμάτι που ο Ολυμπιακός χωρίς τον Κάρμο, φαινόταν πως είχε μεγάλο πρόβλημα. Και εκεί ο Πιρόλα τα πάει περίφημα!

Με τις κεφαλιές και την έκταση άλματος στο «14» μιλάμε για έναν αμυντικό που δύσκολα θα τον κερδίσεις πολλές φορές όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα!

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 22χρονου, θα έχει στη διάθεση του έναν ποδοσφαιριστή με σωματικά και φυσικά προσόντα που «τρομάζουν» κάθε αντίπαλο. Ταυτόχρονα, όσοι έρχονται αντιμέτωποί του θα πρέπει να γνωρίζουν πως πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να τον κερδίσουν σε εναέρια μονομαχία!

Δείτε την καρτέλα του Λορέντσο Πιρόλα στο FM24:  

ΠΙΡΟΛΑ_ΚΑΡΤΕΛΑ.png

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0