eSports & Games

Ο τελικός ξεκίνησε από νωρίς: Ισπανία – Αγγλία στο FIFA, εξέλιξη από… παραμύθι και το EURO στο «σπίτι»!

Ο τελικός ξεκίνησε από νωρίς: Ισπανία – Αγγλία στο FIFA, εξέλιξη από… παραμύθι και το EURO στο «σπίτι»!

Η Αγγλία τα κατάφερε στο… FIFA. Πήρε το EURO 2024, για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε έναν τελικό με απίθανη εξέλιξη. «Λυτρώθηκε» από τον Κόουλ Πάλμερ, έπαιξε για σχεδόν ένα ημίχρονο με «10» παίκτες. Και στο τέλος της ημέρας, το τρόπαιο ήρθε στο «σπίτι»!

Μπορεί να απομένουν περίπου 4,5 ώρες για την έναρξη της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Αγγλία στο Βερολίνο, με φόντο την ομάδα που θα κατακτήσει το EURO 2024, όμως πήραμε ήδη μία γεύση.

Με ποιον τρόπο; Διότι ουδείς μπορούσε να περιμένει την πραγματική σέντρα της συνάντησης και μία ομάδα ατόμων, στη Mirror, αποφάσισε να κάνει «simulate» το παιχνίδι στο FIFA, ώστε να δει την έκβαση του κορυφαίου ματς του τουρνουά.

Αν παρατηρήσει κανείς τις ενδεκάδες της αναμέτρησης, θα δει πως έχουν ρεαλιστική βάση. Παίζει με όλα τα «όπλα» της διαθέσιμα η Ισπανία, ξεκινά με τριάδα στην άμυνα η Αγγλία, τον Τρίπιερ ξανά αριστερά, τον Φόντεν πιο κεντρικά και τον Χάρι Κέιν στην κορυφή της επίθεσης. Αναλλοίωτη η τριάδα στα χαφ ανάμεσα σε Ντέκλαν Ράις, Κόμπι Μένουν και Τζουντ Μπέλιγχαμ, ενώ ο Γκέχι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0