eSports & Games

«Ένας εργάτης στην ΑΕΚ και στα… χέρια του Ματίας Αλμέιδα»: Το Football Manager ρίχνει «φως» στα χαρακτηριστικά του Θωμά Στρακόσια!

«Ένας εργάτης στην ΑΕΚ και στα… χέρια του Ματίας Αλμέιδα»: Το Football Manager ρίχνει «φως» στα χαρακτηριστικά του Θωμά Στρακόσια!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Θωμάς Στρακόσια, υπογράφοντας συμβόλαιο 5 ετών. Ο Αλβανός τερματοφύλακας βρίσκεται χρόνια στο προσκήνιο του ποδοσφαίρου, αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Λάτσιο και η Μπρέντφορντ. Ωστόσο, ποια είναι τα δυνατά του χαρακτηριστικά και ποιες οι αδυναμίες του; Την απάντηση θα την βρούμε στο Football Manager!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν η θέση του τερματοφύλακα είναι το πρώτο κομμάτι του παζλ που η «Ένωση» ολοκληρώνει, αφού μετά την μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Θωμάς Στρακόσια θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα.  
Μάλιστα, ο Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών, γεγονός που σημαίνει πως αν το ολοκληρώσει θα διανύει εκείνη την περίοδο το 34ο έτος της ηλικίας του!

Φυσικά, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα αφού έχει αγωνιστεί σε Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ, ενώ είναι και 31 φορές διεθνής με την πατρίδα του.  

σταραα.jpg

Σίγουρα η καριέρα του είναι γνωστή σε πολλούς, ωστόσο μόνο όσοι τον έχουν παρακολουθήσει «στενά» γνωρίζουν τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά του.

Από την δύσκολη θέση θα μας βγάλει για ακόμα μία φορά το Football Manager, το οποίο -σπανίως- έχει λανθασμένη άποψη για κάποιον ποδοσφαιριστή.

Το δημοφιλές παιχνίδι έχει διαμορφώσει την δικιά του άποψη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και θα βοηθήσει ρίχνοντας «φως» σε όσα αναμένεται να δούμε στο χορτάρι.

Με μία γρήγορη ματιά στην καρτέλα του Θωμά Στρακόσια στο FM24 εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για έναν τερματοφύλακα με αναγνωρισμένη αξία, μιας και ελάχιστα είναι τα στατιστικά που βρίσκονται κάτω από το «10»!  

σταρ.jpg

Μοναδικό ψεγάδι που μπορεί να βρει κανείς στον 29χρονο ποδοσφαιριστή είναι η ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια, αφού όσα χαρακτηριστικά αφορούν το εν λόγω στοιχείο θα τα βρούμε με συνολική βαθμολογία κάτω από την βάση.

Από εκεί και πέρα, όλες οι υπόλοιπες αξιολογήσεις σε επιμέρους στατιστικά είναι άκρως εντυπωσιακές! Φυσικά, ξεχωρίζει η έκταση άλματος με «17» ενώ μόλις δύο βαθμούς κάτω (15) βρίσκουμε τα εξής στοιχεία: Φυσική αντοχή, αντοχή, τοποθέτηση, γενναιότητα, ομαδικότητα, αποφασιστικότητα, αντανακλαστικά. 

Strakosha-768x461.jpg

Σκοπίμως δεν αναφερθήκαμε στην εργατικότητα που έχει ίδια βαθμολογία με όσα χαρακτηριστικά προαναφέρθηκαν παραπάνω. Και αυτό γιατί το στατιστικό που αφορά το φυσικό ταλέντο του Στρακόσια βρίσκεται πολύ χαμηλά με μόλις «10» αξιολόγηση.

Επομένως είναι εύκολα αντιληπτό πως ο Ματίας Αλμέιδα πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή αναγνωρισμένη αξίας, που δεν σταματάει να δουλεύει ποτέ!

Η καρτέλα του Θωμά Στρακόσια στο FM24:

φμ.png

Διονύσης Καλαϊζής  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0