eSports & Games

«Εξτρέμ που ονειρεύεται κάθε προπονητής»: Ο Σέζαρ Χουέρτα, που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ, περνάει από τον «έλεγχο» του Football Manager!  

«Εξτρέμ που ονειρεύεται κάθε προπονητής»: Ο Σέζαρ Χουέρτα, που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ, περνάει από τον «έλεγχο» του Football Manager!  
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγορά για την μεταγραφή μεσοεπιθετικού. Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν, πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον Σέζαρ Χουέρτα της Πούμας. Και για ακόμη μία φορά το Football Manager θα αναλάβει να μας… παρουσιάσει έναν ποοδοσφαριστή!

O ΠΑΟΚ «χτενίζει» την αγορά για την ενίσχυσή του στην μεσοεπιθετική γραμμή. Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενδιαφέρεται για τον Σέζαρ Χουέρτα.

O 23χρονος αγωνίζεται στην Πούμας και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ. Άλλωστε, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα ταλέντα που μπορεί να βρει κανείς στην μεξικάνη αγορά κάτι που επιβεβαιώνει και… το Football Manager.  

IMG_0480-1000x600-1.jpg

Το δημοφιλές παιχνίδι, για ακόμα μία φορά, θα φροντίσει να μας δώσει μία πρώτη «γεύση» για το τι μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής.

Η καρτέλα του Μεξικανού στο FM24 είναι άκρως εντυπωσιακή, μιας και έχει όσα χρειάζεται ένας εξτρέμ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!

Φυσικά, όπως προαναφέραμε, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα κάτι που αποτυπώνεται και στο παιχνίδι, μιας και στο εν λόγω στατιστικό έχει αξιολόγηση «16»!  

cesar-huerta-mexico-1718226711-139553-670x357.png

Απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν τα στατιστικά σε ό,τι αφορά την ταχύτητά του, αφού με το εν λόγω χαρακτηριστικό στο «14» και την επιτάχυνση στο «15» μιλάμε για έναν πολύ γρήγορο ποδοσφαιριστή!

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχουν τα περισσότερα εξτρέμ έχει να κάνει με το σκοράρισμα, κάτι που φαίνεται ότι ο Μεξικανός δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Με συνολική βαθμολογία «15» στα μακρινά σουτ και «14» στα τελειώματα μιλάμε για έναν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα!

Άλλωστε, αυτό αποτυπώνεται και από τα στατιστικά του παίκτη την σεζόν που τελείωσε, αφού σε 37 αγώνες με την Πούμας είχε σκοράρει 11 γκολ και είχε μοιράσει 9 ασίστ!

Αν τελικά η μεταγραφή του Σέζαρ Χουέρτα ολοκληρωθεί σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού σύμφωνα με το FM24 είναι ένας ποδοσφαριστής που «ονειρεύεται» κάθε προπονητής, μιας και μπορεί να τα κάνει όλα στο γήπεδο!

Η καρτέλα του Σέζαρ Χουέρτα στο FM24:

 εικόνα_Viber_2024-06-28_08-46-11-713.jpg

Διονύσης Καλαϊζής  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0