eSports & Games

Οδηγίες στους παίκτες… τέλος: Το Football Manager μπαίνει σε νέα εποχή!

Οδηγίες στους παίκτες… τέλος: Το Football Manager μπαίνει σε νέα εποχή!

Μία νέα ενημέρωση ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας από την Sports Interactive, αναφορικά με το καινούργιο Football Manager!

Το Football Manager αναμένεται να μπει σε μία εντελώς νέα εποχή, με την έκδοση του 2025! Κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα η Sports Interactive παρέχει διαρκώς κάποιες νέες ενημερώσεις σχετικά με το πώς πρόκειται να είναι το δημοφιλές παιχνίδι.

Το τελευταίο που έγινε γνωστό είναι ότι από τη νέα έκδοση, θα καταργηθούν οι οδηγίες προς τους παίκτες, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων!

Κάθε χρήστης του δημοφιλούς παιχνιδιού, μέχρι φέτος, μπορούσε να δώσει οδηγίες από τον πάγκο όπως «ενθάρρυνση», απαιτήστε περισσότερα και πολλά ακόμα.

Ωστόσο, κρίθηκε πως δεν είχαν άμεση επίδραση στο παιχνίδι και από τη στιγμή που δεν ήταν εφικτό να βελτιωθούν, αποφασίστηκε η κατάργησή τους!

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία, όπως το «παράθυρο» των social media, το Versus, το chalkboard, το Challenge και το Create a club. Ενώ το Fantasy draft θα εμφανιστεί στο προσκήνιο σε κάποιο νέο update.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0