eSports & Games

«Ένα… τανκ για τη μεγάλη περιοχή»: Ο Άνταμ Μπαρέιρο, που φημολογείται για την ΑΕΚ, στο «μικροσκόπιο» του Football Manager!

«Ένα… τανκ για τη μεγάλη περιοχή»: Ο Άνταμ Μπαρέιρο, που φημολογείται για την ΑΕΚ, στο «μικροσκόπιο» του Football Manager!

Η ΑΕΚ μετά την παραχώρηση του Πόνσε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τον Ρομάνο, η «Ένωση» κοιτάζει την περίπτωση του Άνταμ Μπαρέιρο και το Football Manager αναλαμβάνει να μας κάνει τις απαραίτητες συστάσεις!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο.

Το Football Manager θα αναλάβει να μας παρουσιάσει τον 27χρονο φορ, που σύμφωνα με τον Ρομάνο η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση 4.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του!

Εύκολα μπορεί να διακρίνεις κανείς από την καρτέλα του Μπαρέιρο στο δημοφιλές παιχνίδι, ότι μιλάμε για ένα δυναμικό σέντερ φορ περιοχής.

aek-5.jpg

Αξιοζήλευτα είναι τα στατιστικά του παίκτη σε ό,τι αφορά τα σωματικά του προσόντα, μιας και στην κατηγορία της φυσικής κατάστασης όλα του τα στατιστικά είναι πάνω από το «12»!  

O Παραγουανός την φετινή σεζόν έχει συλλέξει οκτώ κίτρινες κάρτες κάτι που διατυπώνεται και στο δημοφιλές παιχνίδι, αφού τα καλύτερα του στατιστικά είναι η γενναιότητα (17) και η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του (17).

Μόλις ένα βαθμό πιο κάτω (16), θα βρούμε την επιθετικότητά του στα μαρκαρίσματα και την αντοχή του!

Φυσικά, όταν μιλάμε για σέντερ φορ πρέπει να γίνει αναφορά και στα τελειώματά του, κάτι που ο 27χρονος δεν τα πάει καθόλου άσχημα.

bareiro-adam-2023-san-lorenzo-1689854274-111982.jpg

Με συνολική βαθμολογία στο «15» στον εν λόγω στατιστικό και «14» στις κεφαλιές, σίγουρα αναφερόμαστε σε έναν παίκτη που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ωστόσο, δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικός και εκτός περιοχής, αφού αν και τα στατιστικά που αφορούν την τεχνική του με την μπάλα δεν είναι καθόλου άσχημα, τα μακρινά του σουτ έχουν συνολική αξιολόγηση «9».

Επομένως, καταλαβαίνουμε πως αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του Μπαρέιρο στην ΑΕΚ θα μπορεί να προσφέρει αρκετά γκολ στην «Ένωση» όταν θα βρίσκεται εντός περιοχής. Κάτι που δύσκολα θα μπορέσει να κάνει εκτός από αυτήν! 

Δείτε την καρτέλα του Άνταμ Μπαρέιρο στο Football Manager 2024: 

μμπππ.png

Διονύσης Καλαϊζής  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0