Football Talk

«Πάντα δίπλα τους»: Ο Μαρινάκης μοιράζει αγκαλιές στους παίκτες της Νότιγχαμ για την «επτάρα» στην Μπράιτον! (video)

«Πάντα δίπλα τους»: Ο Μαρινάκης μοιράζει αγκαλιές στους παίκτες της Νότιγχαμ για την «επτάρα» στην Μπράιτον! (video)

Επτά λόγους έδωσαν οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Βαγγέλη Μαρινάκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Έλληνας επιχειρηματίας δεν μπορούσε παρά να συγχαρεί την ομάδα του για την εντυπωσιακή της εμφάνιση με 7-0 κόντρα στην Μπράιτον.  

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το συντριπτικό 7-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Μπράιτον στην 24η αγωνιστική της Premier League.

Και γιατί να μην είναι άλλωστε; Βλέπει την ομάδα του να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμη να βγει στην Ευρώπη, έπειτα από… δεκαετίες.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση και σημειώνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη, αντιδρώντας το απόγευμα του Σαββάτου (01/02) μετά την αναποδιά της βαριάς ήττας (5-0) από την Μπόρνμουθ την προηγούμενη αγωνιστική. Η Νότιγχαμ έχει βρει τον τρόπο να αποτελεί κίνδυνο για κάθε αντίπαλο κάτι που το χρωστάει και στον Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κατέβηκε στον διάδρομο για να συγχαρεί τους παίκτες έναν – έναν, κάτι που το συνηθίζει, αυτή τη φορά όμως είχε επτά λόγους παραπάνω. Ο θρίαμβος στο «Σίτι Γκράουντ» κόντρα στους «γλάρους» έκανε ακόμα περισσότερο περήφανο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που βλέπει τους συλλόγους του να διαπρέπουν σε όλες τις διοργανώσεις.



Όλγα Μανιώτη

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης


 0