Football Talk

Τι συμβαίνει με την ΑΕΚ, την επιστολή και τον διαιτητή που ΔΕΝ την έχει σφυρίξει ποτέ!

Τι συμβαίνει με την ΑΕΚ, την επιστολή και τον διαιτητή που ΔΕΝ την έχει σφυρίξει ποτέ!

Αυτός είναι ο λόγος που η ΑΕΚ προέβη σε επιστολή προς πάσα κατεύθυνση, αναφορικά με τον ορισμό του Παναγιώτη Τσιάρα στη συνάντηση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό!

Πολλές είναι οι αντιδράσεις της ΑΕΚ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, για τον ορισμό του Παναγιώτη Τσιάρα, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Ενός νέου διαιτητή γενικότερα, ο οποίος μετρά συνολικά 42 αναμετρήσεις ως πρώτος ρέφερι, σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόκειται μόλις για την 9η φορά που θα σφυρίξει σε αναμέτρηση της Stoiximan Super League και αν το Transfermarkt δεν κάνει λάθος, πράγμα που σαφώς και αρκετοί έχουν παρατηρήσει σε ορισμένες περιπτώσεις, τότε ο Τσιάρας δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε παιχνίδι της ΑΕΚ!

Αναφερόμαστε φυσικά, σε αναμετρήσεις που θα μπορούσε να αποτελεί τον πρώτο διαιτητή. Ως στιγμής λοιπόν, δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, αλλά η «Ένωση» έστειλε με την επιστολή της, ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, με αντικείμενο γενικώς τη διαιτησία.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε σκληρή επιστολή στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ με αφορμή τον ορισμό του Τσιάρα στο αυριανό αγώνα.

Σε αυτήν καλεί την ΚΕΔ να προχωρήσει σε όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει την αντικειμενικότητα της διαιτησίας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παράλληλα εκφράζει την αγανάκτησή της για τις προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ.

Η αξία της τήρησης του ευ αγωνίζεσθαι, έχει αναδειχθεί από την ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή. Και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε αυτό.

Είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας για το ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό».

Πολλοί θα αναρωτηθούν γενικώς, ποιο είναι το πρόβλημα με τον Παναγιώτη Τσιάρα και για ποιον λόγο η «Ένωση» έχει θέμα μαζί του; Το μόνο που μπορεί να βρει κανείς είναι μία φωτογραφία του, σε μία εκδήλωση προ ενός έτους.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Πανσερραϊκός λοιπόν, είχε δώσει το παρών εκδήλωση του Κεραυνού Ελευθερών και είχε βραβευτεί από τον Μάλαμα Τεβεκέλη, παλιό διαιτητή και εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προσφορά του στη διαιτησία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0