Football Talk

«Μπορεί και στα... 37 του» - Η εκτέλεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έκρινε το Ηρακλής - Διαγόρας σε 120 δευτερόλεπτα! (video)

«Μπορεί και στα... 37 του» - Η εκτέλεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έκρινε το Ηρακλής - Διαγόρας σε 120 δευτερόλεπτα! (video)

Δεύτερη νίκη για τον Ηρακλή στη φετινή σεζόν… Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη σε ένα… δικό του παιχνίδι!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2, ο Ηρακλής στο ντεμπούτο του Θανάση Στάικου στον πάγκο του, πήρε δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο», απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου, σε ένα παιχνίδι το οποίο έλεγχε απόλυτα από το πρώτο λεπτό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ηρακλή να έχει τη μπάλα στην κατοχή του. Από την άλλη οι Ροδίτες, μπήκαν στο ματς με έναν πιο παθητικό ρόλο, περιμένοντας τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο, «παγώνοντας» το… τέμπο που προσπαθούσαν να βρουν οι γηπεδούχοι.


Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις. Ο «Γηραιός» απείλησε με δύο μακρινά σουτ. Πρώτα με τον Τσιντώνη στο 18’ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιγκίρη και στη συνέχεια με τον Κούστα στο 39’ να απειλεί ξανά από το ίδιο σημείο, αναγκάζοντας των τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε μία εντυπωσιακή απόκρουση!

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, χωρίς τέρματα, με τον Ηρακλή να υπερέχει 65%-35% στην κατοχή της μπάλας, «αγνοώντας» όμως… την ουσία

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, κάνοντας συχνές επισκέψεις στα «καρέ» του Τσιλιγκίρη. Στο 59’ ο Τσιντώνης είδε το τελείωμά του από δύσκολη γωνία να περνά άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Κούστα, με σκαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Διαγόρα

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Ηρακλής ανέβαζε προοδευτικά ρυθμό, για να έρθει στο 67’ η μεγαλύτερη φάση του αγώνα, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Μπελμόντ εκτέλεσε ένα φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του από τα αριστερά, σημαδεύοντας τον Κόυστα, ο οποίος έπιασε μία δυνατή κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι, με τη μπάλα όμως να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του της εστίας του Διαγόρα!

Στο 79’ περνά στο παιχνίδι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και δύο λεπτά αργότερα με ένα αριστοτεχνικά εκτελεσμένο φάουλ από το ύψος της μεσαίας γραμμής, βρίσκει τον Κούστα στην «καρδιά» της αντίπαλης περιοχής. Ο κεντρικός επιθετικός του «Γηραιού» με μια κίνηση όμοια με αυτές που κάνουν σέντερ φορ μεγάλης κλάσης, ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο «πορτιέρο»!

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με τον Διαγόρα ανήμπορο να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες είχε να πάρει βαθμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ηρακλής (Στάικος): Στουρνάρας, Καλουτσικίδης (87′ Κιβρακίδης), Αναστασίου, Παπασάββας, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (87′ Πατράλης), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης (70′ Μιράντα), Κούστα, Τσιριγώτης (79′ Χριστοδουλόπουλος).

Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (84′ Λιούμης), Γαρουφαλλιάς, Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας (73′ Παπαδόπουλος), Μανωλάκης (57′ Μπλανκ Καζάου), Ολιβέρι (84′ Κοκκίνης), Μανιάς.

Διαιτητής: Μαυρίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Αβραμίδης (Πέλλας), Ζαχαριας (Καβάλας)

Νικόλας Παολίνος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0